reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
@Genadia nie chcę wzbudzać niepotrzebnych nadziei, ale może to już nowy wzrost bety? Myślę że 3 jednostki to za mało żeby wyszedł cień cienia na teście, nawet tym o czułości 10.
We wtorek beta 3,2, potem cienie na teście, późna owuacja - mi to się składa w bardzo obiecujący scenariusz :)

Testy owu robiłam już wcześniej, teraz też i na razie białe jakby je Chajzer wyprał. No nic, trzeba czekać.

Łazienkę kochana :) Jutro będą szlifować sufit :o Ten pył będzie wszędzie :dry:
A szlifowania to ja też nie znoszę!
@Genadia nie chcę wzbudzać niepotrzebnych nadziei, ale może to już nowy wzrost bety? Myślę że 3 jednostki to za mało żeby wyszedł cień cienia na teście, nawet tym o czułości 10.
We wtorek beta 3,2, potem cienie na teście, późna owuacja - mi to się składa w bardzo obiecujący scenariusz :)

Testy owu robiłam już wcześniej, teraz też i na razie białe jakby je Chajzer wyprał. No nic, trzeba czekać.
Raczej nie nastawiam się bo już we wtorek czegoś na tym teście się dopatrzyłam i dlatego dorzuciłam betę do badania. No nic zobaczymy :) a jak @ przyjdzie to zbadam pozostałe hormony bo mam skierowanie, przynajmniej będzie za free :)
A co do testów owu to podobno różnie z nimi bywa inie wszystkie dobrze pokazują. Ja kupiłam większa ilość na ebayu i są niezłe. Robię je drugi cykl i ponownie jednego dnia kreska testowa była ciemniejsza od kontrolnej i zgadzało się to z temperaturą. A Ty jakich używasz?

Raczej nie nastawiam się bo już we wtorek czegoś na tym teście się dopatrzyłam i dlatego dorzuciłam betę do badania. No nic zobaczymy :) a jak @ przyjdzie to zbadam pozostałe hormony bo mam skierowanie, przynajmniej będzie za free :)
A co do testów owu to podobno różnie z nimi bywa inie wszystkie dobrze pokazują. Ja kupiłam większa ilość na ebayu i są niezłe. Robię je drugi cykl i ponownie jednego dnia kreska testowa była ciemniejsza od kontrolnej i zgadzało się to z temperaturą. A Ty jakich używasz?

mam te paskowe z allegro, chyba najpopularniejsze, tego typu:
Link do: 50 x TESTY OWULACYJNE Owulacyjny+ 5 testy ciążowe

do tej pory wychodziły mi logicznie, tzn pozytywy tylko w środku cyklu. A jak to się ma do temperatury to się okaże dopiero w tym cyklu :)

mam te paskowe z allegro, chyba najpopularniejsze, tego typu:
Link do: 50 x TESTY OWULACYJNE Owulacyjny+ 5 testy ciążowe

do tej pory wychodziły mi logicznie, tzn pozytywy tylko w środku cyklu. A jak to się ma do temperatury to się okaże dopiero w tym cyklu :)
No to mam nadzieję, że razem z temparaturą będziesz miała dobry obraz sytuacji. :) No i zawsze możesz rzucić termometrem w kąt od następnego cyklu, odpukać bo oby następnego nie było! :)

reklama
Nie ma innej opcji ;)
Ja ten przyszły tydzień dla nas zaklepuje na dwie kreski :D
@Ithi to ja dołączam do twojego teamu 2 krechy![emoji1] Oby była dobra passa..
@ ma być za tydz, póki co mam zero objawów, chociaż wczoraj czułam ból jak na @ no ale to o wiele za wcześnie.
Do tego w zeszłym cyklu cycki mnie bolały praktycznie od owu a teraz nic a nic. Prolaktyna sama spadła do normalnego poziomu czy co za dziadostwo???

Do góry