Przydałaby się passa jak poprzednioniech te kreski się tu zadomowią, bo będę ich potrzebowała za 2 tygodnie
reklama
Ella7
Zaangażowana w BB
@Genadia nie chcę wzbudzać niepotrzebnych nadziei, ale może to już nowy wzrost bety? Myślę że 3 jednostki to za mało żeby wyszedł cień cienia na teście, nawet tym o czułości 10.
We wtorek beta 3,2, potem cienie na teście, późna owuacja - mi to się składa w bardzo obiecujący scenariusz
Testy owu robiłam już wcześniej, teraz też i na razie białe jakby je Chajzer wyprał. No nic, trzeba czekać.
We wtorek beta 3,2, potem cienie na teście, późna owuacja - mi to się składa w bardzo obiecujący scenariusz
Testy owu robiłam już wcześniej, teraz też i na razie białe jakby je Chajzer wyprał. No nic, trzeba czekać.
Genadia
Fanka BB :)
A szlifowania to ja też nie znoszę!Łazienkę kochana Jutro będą szlifować sufit Ten pył będzie wszędzie
Raczej nie nastawiam się bo już we wtorek czegoś na tym teście się dopatrzyłam i dlatego dorzuciłam betę do badania. No nic zobaczymy a jak @ przyjdzie to zbadam pozostałe hormony bo mam skierowanie, przynajmniej będzie za free@Genadia nie chcę wzbudzać niepotrzebnych nadziei, ale może to już nowy wzrost bety? Myślę że 3 jednostki to za mało żeby wyszedł cień cienia na teście, nawet tym o czułości 10.
A co do testów owu to podobno różnie z nimi bywa inie wszystkie dobrze pokazują. Ja kupiłam większa ilość na ebayu i są niezłe. Robię je drugi cykl i ponownie jednego dnia kreska testowa była ciemniejsza od kontrolnej i zgadzało się to z temperaturą. A Ty jakich używasz?
Ella7
Zaangażowana w BB
Raczej nie nastawiam się bo już we wtorek czegoś na tym teście się dopatrzyłam i dlatego dorzuciłam betę do badania. No nic zobaczymy a jak @ przyjdzie to zbadam pozostałe hormony bo mam skierowanie, przynajmniej będzie za free
A co do testów owu to podobno różnie z nimi bywa inie wszystkie dobrze pokazują. Ja kupiłam większa ilość na ebayu i są niezłe. Robię je drugi cykl i ponownie jednego dnia kreska testowa była ciemniejsza od kontrolnej i zgadzało się to z temperaturą. A Ty jakich używasz?
mam te paskowe z allegro, chyba najpopularniejsze, tego typu:
Link do: 50 x TESTY OWULACYJNE Owulacyjny+ 5 testy ciążowe
do tej pory wychodziły mi logicznie, tzn pozytywy tylko w środku cyklu. A jak to się ma do temperatury to się okaże dopiero w tym cyklu
8Ania8
U mnie na szczęście (odpukać) to nie jest bardzo silne. Ale czasami pobolewa.Moj szwagier mial wrzody... Współczuję ogromnie... On to się momentami doslownie z bólu zwijał.
Martkaaa5
U mnie już weekendPiękna pogoda a ja w pracy
Genadia
No to mam nadzieję, że razem z temparaturą będziesz miała dobry obraz sytuacji. No i zawsze możesz rzucić termometrem w kąt od następnego cyklu, odpukać bo oby następnego nie było!mam te paskowe z allegro, chyba najpopularniejsze, tego typu:
Link do: 50 x TESTY OWULACYJNE Owulacyjny+ 5 testy ciążowe
do tej pory wychodziły mi logicznie, tzn pozytywy tylko w środku cyklu. A jak to się ma do temperatury to się okaże dopiero w tym cyklu
Genadia
Piękna pogoda a ja w pracy
Ja też w pracy i posiedzę do 19...
reklama
Maga_ch
@Ithi to ja dołączam do twojego teamu 2 krechy![emoji1] Oby była dobra passa..Nie ma innej opcji
Ja ten przyszły tydzień dla nas zaklepuje na dwie kreski
@ ma być za tydz, póki co mam zero objawów, chociaż wczoraj czułam ból jak na @ no ale to o wiele za wcześnie.
Do tego w zeszłym cyklu cycki mnie bolały praktycznie od owu a teraz nic a nic. Prolaktyna sama spadła do normalnego poziomu czy co za dziadostwo???