reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
@Genadia nie chcę wzbudzać niepotrzebnych nadziei, ale może to już nowy wzrost bety? Myślę że 3 jednostki to za mało żeby wyszedł cień cienia na teście, nawet tym o czułości 10.
We wtorek beta 3,2, potem cienie na teście, późna owuacja - mi to się składa w bardzo obiecujący scenariusz :)

Testy owu robiłam już wcześniej, teraz też i na razie białe jakby je Chajzer wyprał. No nic, trzeba czekać.

Łazienkę kochana :) Jutro będą szlifować sufit :o Ten pył będzie wszędzie :dry:
A szlifowania to ja też nie znoszę!
@Genadia nie chcę wzbudzać niepotrzebnych nadziei, ale może to już nowy wzrost bety? Myślę że 3 jednostki to za mało żeby wyszedł cień cienia na teście, nawet tym o czułości 10.
We wtorek beta 3,2, potem cienie na teście, późna owuacja - mi to się składa w bardzo obiecujący scenariusz :)

Testy owu robiłam już wcześniej, teraz też i na razie białe jakby je Chajzer wyprał. No nic, trzeba czekać.
Raczej nie nastawiam się bo już we wtorek czegoś na tym teście się dopatrzyłam i dlatego dorzuciłam betę do badania. No nic zobaczymy :) a jak @ przyjdzie to zbadam pozostałe hormony bo mam skierowanie, przynajmniej będzie za free :)
A co do testów owu to podobno różnie z nimi bywa inie wszystkie dobrze pokazują. Ja kupiłam większa ilość na ebayu i są niezłe. Robię je drugi cykl i ponownie jednego dnia kreska testowa była ciemniejsza od kontrolnej i zgadzało się to z temperaturą. A Ty jakich używasz?

Raczej nie nastawiam się bo już we wtorek czegoś na tym teście się dopatrzyłam i dlatego dorzuciłam betę do badania. No nic zobaczymy :) a jak @ przyjdzie to zbadam pozostałe hormony bo mam skierowanie, przynajmniej będzie za free :)
A co do testów owu to podobno różnie z nimi bywa inie wszystkie dobrze pokazują. Ja kupiłam większa ilość na ebayu i są niezłe. Robię je drugi cykl i ponownie jednego dnia kreska testowa była ciemniejsza od kontrolnej i zgadzało się to z temperaturą. A Ty jakich używasz?

mam te paskowe z allegro, chyba najpopularniejsze, tego typu:
Link do: 50 x TESTY OWULACYJNE Owulacyjny+ 5 testy ciążowe

do tej pory wychodziły mi logicznie, tzn pozytywy tylko w środku cyklu. A jak to się ma do temperatury to się okaże dopiero w tym cyklu :)

mam te paskowe z allegro, chyba najpopularniejsze, tego typu:
Link do: 50 x TESTY OWULACYJNE Owulacyjny+ 5 testy ciążowe

do tej pory wychodziły mi logicznie, tzn pozytywy tylko w środku cyklu. A jak to się ma do temperatury to się okaże dopiero w tym cyklu :)
No to mam nadzieję, że razem z temparaturą będziesz miała dobry obraz sytuacji. :) No i zawsze możesz rzucić termometrem w kąt od następnego cyklu, odpukać bo oby następnego nie było! :)

reklama
Nie ma innej opcji ;)
Ja ten przyszły tydzień dla nas zaklepuje na dwie kreski :D
@Ithi to ja dołączam do twojego teamu 2 krechy![emoji1] Oby była dobra passa..
@ ma być za tydz, póki co mam zero objawów, chociaż wczoraj czułam ból jak na @ no ale to o wiele za wcześnie.
Do tego w zeszłym cyklu cycki mnie bolały praktycznie od owu a teraz nic a nic. Prolaktyna sama spadła do normalnego poziomu czy co za dziadostwo???

Do góry