reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja też w pracy i posiedzę do 19...
o 19 już szaro na dworze :(

@Ithi to ja dołączam do twojego teamu 2 krechy![emoji1] Oby była dobra passa..
@ ma być za tydz, póki co mam zero objawów, chociaż wczoraj czułam ból jak na @ no ale to o wiele za wcześnie.
Do tego w zeszłym cyklu cycki mnie bolały praktycznie od owu a teraz nic a nic. Prolaktyna sama spadła do normalnego poziomu czy co za dziadostwo???
Ja tak samo. Zazwyczaj cyce bolą, a w ty miesiącu nic, a nic :)

reklama
@Ithi to ja dołączam do twojego teamu 2 krechy![emoji1] Oby była dobra passa..
@ ma być za tydz, póki co mam zero objawów, chociaż wczoraj czułam ból jak na @ no ale to o wiele za wcześnie.
Do tego w zeszłym cyklu cycki mnie bolały praktycznie od owu a teraz nic a nic. Prolaktyna sama spadła do normalnego poziomu czy co za dziadostwo???
Super! Team coraz większy :) Pobijemy jakiś mały rekord testowania :D
Ja bóle jak na @ miała z początkiem tygodnia, a mam je tylko i wyłącznie w pierwsze 2 dni @.
Ale ponieważ w 1cs to miałam taką schizę co do objawów, że o mało co ruchów dziecka nie czułam ;)
wiec teraz podchodzę do wszystkiego z chłodniejszą głową :p
Jedyne co mnie denerwuje to, że ciągle mi zimno :( kurcze siedzę opatulona kocykiem, zapijam się litrami herbaty z cytryną, w nocy śpię pod kołdra i kocem, ogrzewanie włączone, a ja nie mogę zasnąć, bo mi ciągle zimno :(

Ojj dziewczyny , oby teraz u Was był wysyp || kresek , trzymam kciuki [emoji173] [emoji8] Same letnie mamuśki będą [emoji5] [emoji110]

A ja się cieszę pierwszym wolnym weekendem od dawien dawna i jeszcze pogoda dopisuje !

Super! Team coraz większy :) Pobijemy jakiś mały rekord testowania :D
Ja bóle jak na @ miała z początkiem tygodnia, a mam je tylko i wyłącznie w pierwsze 2 dni @.
Ale ponieważ w 1cs to miałam taką schizę co do objawów, że o mało co ruchów dziecka nie czułam ;)
wiec teraz podchodzę do wszystkiego z chłodniejszą głową :p
Jedyne co mnie denerwuje to, że ciągle mi zimno :( kurcze siedzę opatulona kocykiem, zapijam się litrami herbaty z cytryną, w nocy śpię pod kołdra i kocem, ogrzewanie włączone, a ja nie mogę zasnąć, bo mi ciągle zimno :(
Kurcze ja tak samo :D:D W domku się grzeje, a ja jeszcze kocyk kładę na kołdrę :D ale ja ogólnie jestem ciepłolubna :D już mi tęskno za latem :oops:

Dziewczyny powiedzcie mi czy ja jestem taka naiwna czy co .. Spotkałam się dzisiaj z dwiema koleżankami że starych czasów i tak sobie plotkowalysmy gadałysmy o związkach itd i one zdziwione że ja tak wierzę i ufam swojemu facetowi że nie sprawdzam mu tel fb i innych podobnych rzeczy i powiem wam że poczułam się naiwna idiotka bo one mówią że oczywiście że ufają ale kontroluja hmmm a mi nawet nie przyszło do głowy zagladac mu do tel bo wsumie po co a powodów też nie mam o_O

paula_kn powiedz mu, że jak już odstawiłas tabletki to do nich nie wracasz może przełamie się chłopak i nie po drodze będzie mu po gumki
emoji14.png
Dobry pomysl,u mnie tak bylo uzywalismy gumek potem bez gumek zeby bylo bejbi,spodobalo mu sie i pewnego dnia juz nie chcial gumek wogole,powiedzia
Dziewczyny powiedzcie mi czy ja jestem taka naiwna czy co .. Spotkałam się dzisiaj z dwiema koleżankami że starych czasów i tak sobie plotkowalysmy gadałysmy o związkach itd i one zdziwione że ja tak wierzę i ufam swojemu facetowi że nie sprawdzam mu tel fb i innych podobnych rzeczy i powiem wam że poczułam się naiwna idiotka bo one mówią że oczywiście że ufają ale kontroluja hmmm a mi nawet nie przyszło do głowy zagladac mu do tel bo wsumie po co a powodów też nie mam o_O
Ja mojemu nie sprawdzalam nigdy az parenascie lat temu skumalam sie ze na gadu gadu pisze z jakas laska,byla akcja kasacja gadu i tyle,i juz sie nie powtorzylo;)ale reki juz se uciac nie dam za nikogo nigdy

Dla mnie nie jestes naiwna. Sama nie sprawdzam mojego tz, po prostu mam pewność ze jest ze mna szczery i niczego nie ukrywa[emoji6] wiec po co miala bym go kontrolować[emoji849]

Dla mnie nie jestes naiwna. Sama nie sprawdzam mojego tz, po prostu mam pewność ze jest ze mna szczery i niczego nie ukrywa[emoji6] wiec po co miala bym go kontrolować[emoji849]
No właśnie też tak uważam przecież gdyby chciał mieć coś do ukrycia to wszystko nie wiem można skasować usunąć itd ale one mówią że raz na jakiś czas profilaktycznie sprawdzają :errr:chyba za stara jestem na takie podchody :D

reklama
Dobry pomysl,u mnie tak bylo uzywalismy gumek potem bez gumek zeby bylo bejbi,spodobalo mu sie i pewnego dnia juz nie chcial gumek wogole,powiedzia

Ja mojemu nie sprawdzalam nigdy az parenascie lat temu skumalam sie ze na gadu gadu pisze z jakas laska,byla akcja kasacja gadu i tyle,i juz sie nie powtorzylo;)ale reki juz se uciac nie dam za nikogo nigdy
No ręki też bym sobie za nikogo nie dała uciąć ale uważam po co być ze sobą jak się oszukuje

Do góry