reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ale dzisiaj brzydki dzień.
Wczoraj dostałam wyniki pakietu z tarczycy. Dla odmiany teraz TSH wyszło mi 2.5 tf3 tf4 i anty tpo dobre. Ale za to anty tg wyszły mi dużo ponad normę już wyczytałam na google tyle rzeczy że głowa mała. W poniedziałek umówiłam się do Endo zobaczymy co powie na ten temat.

reklama
Wczoraj dostałam wyniki pakietu z tarczycy. Dla odmiany teraz TSH wyszło mi 2.5 tf3 tf4 i anty tpo dobre. Ale za to anty tg wyszły mi dużo ponad normę już wyczytałam na google tyle rzeczy że głowa mała. W poniedziałek umówiłam się do Endo zobaczymy co powie na ten temat.
No to faktycznie dziwna sytuacja. Robiłaś badania w innym laboratorium ?

U mnie mówi ze te 7mm może być zagrożeniem bo jeśli dziecko zagnieździ się obok to jest wysokie ryzyko, ze blizna się rozejdzie i takie ciąże lepiej usunąć :(

A ile ponad normę? Ja mialam oba bardzo wysoko, kilka razy ponad normę, no i mam stwierdzone hashimoto. Ala jeśli są delikatnie ponad normę, to może nic nie być.

A ile ponad normę? Ja mialam oba bardzo wysoko, kilka razy ponad normę, no i mam stwierdzone hashimoto. Ala jeśli są delikatnie ponad normę, to może nic nie być.
No właśnie tpo mam dobre a to drugie jest bardzo wysokie bo norma do 115 a ja mam 3 tys. No właśnie czytam o tym Hashimoto moja siostra ma a to ponoc genetyczne.

No to faktycznie dziwna sytuacja. Robiłaś badania w innym laboratorium ?
Tak w innym robiłam właśnie żeby się upewnić czy dobrze zrobili a teraz to już zgłupiałam. Ale to tg mnie niepokoi więc znowu powotrzulwm w innym ale i tak mam wizytę w poniedziałek to coś więcej się dowiem.

reklama
Do góry