reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
zasikalam inny:p calkiem blady jest nawet kontrolnej nie ma

mnie tylko zastanawia dlaczego takie te kreski slabe jak juz to juz dzis czy wczoraj 13-14 dpo
Ja miałam słabszą kreskę w 30dc ledwo co wyszla. Kolejny test zrobiłam 3 dni później i wtedy była już konkretna :) trzeba chwilę poczekać żeby beta się rozkręciła :)

Przeraża mnie to wasze wpatrywanie się w kreski ;) tzn jak najbardziej rozumiem, ale ja bym popadla w psychozę. Jak robiłam swój test ciążowy było chyba z 7 dni po spodziewanej i były mega ciemne krechy. Nie było wątpliwości [emoji14] teraz jak wyczekuje ciąży to pewnie będę pod każdym kątem sprawdzać po spóźnionej. Owulacyjnych już nie robię

Przeraża mnie to wasze wpatrywanie się w kreski ;) tzn jak najbardziej rozumiem, ale ja bym popadla w psychozę. Jak robiłam swój test ciążowy było chyba z 7 dni po spodziewanej i były mega ciemne krechy. Nie było wątpliwości [emoji14] teraz jak wyczekuje ciąży to pewnie będę pod każdym kątem sprawdzać po spóźnionej. Owulacyjnych już nie robię
A długo robiłaś owulacyjne ? ;P

Ja zrobilam w ostatnim dniu spodziewanego okresu i juz mialam ladna kreche na tym z porannego moczu a na tym z popoludniowego juz mniej ale tez nie jakis cien [emoji57]
IMG_20180928_144836.jpg

Załączniki

• IMG_20180928_144836.jpg
    IMG_20180928_144836.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 178
reklama
Do góry