reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ale byłoby świetnie :D mi wychodzi wg netu na 13 czerwca. Dziś umowilam się.na.wizytę do gina na 24. To będzie równo 7 tydzień
No swietnie [emoji3] tym bardziej ze z mlodym mialam na 6.05 i wyszedl tego 8.05 wiec moze historia sie powtorzy [emoji14]
Ja jutro będę dzwonic do gin i mam zamiar isc 22 lub 24.10[emoji14]

reklama
A długo robiłaś owulacyjne ? ;P
Teraz? Przez 3 cykle czyli od początku staran. A w poprzedniej ciąży wcale ;)
Ja zrobilam w ostatnim dniu spodziewanego okresu i juz mialam ladna kreche na tym z porannego moczu a na tym z popoludniowego juz mniej ale tez nie jakis cien [emoji57]Zobacz załącznik 903769
No właśnie to wpatrywanie się jest psychodeliczne [emoji14] tzn pewnie hcg też będę powtarzała 100 razy ale w owulacyjne jakoś średnio wierzę i upierdliwe było dla mnie to wypatrywanie kreski [emoji14]

Do góry