Kasienka3b
Fanka BB :)
No to super wiec w pazdzierniku lece na badaniaObojętnie [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to super wiec w pazdzierniku lece na badaniaObojętnie [emoji4]
U mnie dzis 23dc a od 2 dni piersi tak bola ze szok.
Dziewczyny mysle by zrobic badanie prolaktyny. W konkretnym dniu cyklu trzeba robic czy to obojetne?
Powtórz jutro [emoji173] ale ja widzę ||kurde a mialam byc twarda haha [emoji14] zrobie jeszcze raz za kilka dni....
U mnie @ powinna być 9-10 paźU mnie okres powinien pojawić się za tydzień. Staram się nie myśleć o tym i nie liczyć dni, tylko skupić na pracy... ale niestety z natury niecierpliwa jestem [emoji6]
My też się doczekamy spokojnieStrasznie wam zazdroszczę dziewczyny. Nie choro zazdroszczę, pozytywnie. Ale też już bym chciała. A obecny 6dc wydaje mi się tak odległy od starań, że aż ciśnie mnie w dołku.
Jak krew to tylko Zimna woda pomagaHej, hej u mnie dzisiaj @ przyszła z podwójną siłą chyba po tym winie [emoji14] nie zakładałam podpaski bo jak kładłam się spać wkładka czysta, a rano budzę się, piżama brudna, prześcieradło brudne co gorsza materac brudny, a nie mam zdejmowanego pokrowca :/ i od pół h go szorowałam, ale efekt marny :/....
Byle do października! Teraz to najgorzej tak czekać i czekac...No to będzie prawdziwy boom testowy Obstawiam, że nie wytrzymasz
Jest krecha!!! Gratulacje dla kolejnej czerwcowki[emoji4]nie spalam pol nocy....uleglam sama sobie i zrobilam ten test...czy wy tez to widzicie????
Oooo kolejna zarażona gratulacjenie moglam zrobic wyraznego zdjecia bo mi sie rece trzesly...
O jaaaaaa! Cieszę się Twoim szczęściem. Wspaniale dwie kreski!A teraz ode mnie 
Cała się trzęse i nawet śniadania nie mogę zjeść Zobacz załącznik 902423
Ja ck prawda cappuccino. Ale jednak dziennie . Taki mam nawyk i w zeszłej ciąży też to był mój taki mały nawyk.Ja normalnie nadal kawę pije