Ją robiłam chyba 5 dni z rzędu jak jakaś psychiczna ale u ciebie ładnie widać już też u mnie to tak wyglądałokurde a mialam byc twarda haha zrobie jeszcze raz za kilka dni....
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Jest kreseczka ale czekaj i zatestuj za kilka dni [emoji4]tylko jest slaba...a to juz 26dc...obudziłam meza i mowie mam prezent na dzien chlopaka....chyba haha ale on tez widzi
Szczęśliwa passa panuje więc być może i ty się zalapiesz fluidy ciągle zarażająGratulacje ale ja wam zazdroszczę o matumiu [emoji6][emoji16][emoji7]
Jakoś nie chce mi się wierzyć w to ale fajnie by było wam powiem kochane moje [emoji6]Szczęśliwa passa panuje więc być może i ty się zalapiesz [emoji14] fluidy ciągle zarażają
Zobacz te moje testy, też była blada max ta kreska zrób za kilka dni, napewno wtedy będzie pięknie widacno wlasnie jeszcze sie nie ciesze....slaba ta kreska....ale jak za kilka dni zrobie i bedzie mocniejsza to zaczne sie cieszyc
U
użytkownik 168678
Gość
Widzę cień cienianie moglam zrobic wyraznego zdjecia bo mi sie rece trzesly...
no wlasnie caly czas je ogladam dajesz nadzieje:*Zobacz te moje testy, też była blada max ta kreska zrób za kilka dni, napewno wtedy będzie pięknie widac
martoosia04
Fanka BB :)
Strasznie wam zazdroszczę dziewczyny. Nie choro zazdroszczę, pozytywnie. Ale też już bym chciała. A obecny 6dc wydaje mi się tak odległy od starań, że aż ciśnie mnie w dołku.
reklama
Teraz musisz uzbroić się w cierpliwość i zrobic test za kilka dni, ewentualnie na betę idź, jak woliszno wlasnie caly czas je ogladam dajesz nadzieje:*