wytrzymam do testowania az taka niecierpliwa nie bedeTeraz musisz uzbroić się w cierpliwość i zrobic test za kilka dni, ewentualnie na betę idź, jak wolisz
reklama
wiem co czujesz tez sie wsciekalam ze jeszcze tak daleko nawet do staran bo okres dopiero za pasem.....Strasznie wam zazdroszczę dziewczyny. Nie choro zazdroszczę, pozytywnie. Ale też już bym chciała. A obecny 6dc wydaje mi się tak odległy od starań, że aż ciśnie mnie w dołku.
Alterego
Fanka BB :)
Gratulacje!!No dobra zrobilam test, cala sie trzęseZobacz załącznik 902396
Myślę że to normalne, ale wierzę bardzo mocno że wkrótce wszystkie na wątku będą w dwupakuStrasznie wam zazdroszczę dziewczyny. Nie choro zazdroszczę, pozytywnie. Ale też już bym chciała. A obecny 6dc wydaje mi się tak odległy od starań, że aż ciśnie mnie w dołku.
paulina1994
Hej, hej u mnie dzisiaj @ przyszła z podwójną siłą chyba po tym winie [emoji14] nie zakładałam podpaski bo jak kładłam się spać wkładka czysta, a rano budzę się, piżama brudna, prześcieradło brudne co gorsza materac brudny, a nie mam zdejmowanego pokrowca :/ i od pół h go szorowałam, ale efekt marny :/....
Kasienka3b
Delikatna krecha jestnie spalam pol nocy....uleglam sama sobie i zrobilam ten test...czy wy tez to widzicie????
Kasienka3b
U mnie dzis 23dc a od 2 dni piersi tak bola ze szok.
Dziewczyny mysle by zrobic badanie prolaktyny. W konkretnym dniu cyklu trzeba robic czy to obojetne?
Dziewczyny mysle by zrobic badanie prolaktyny. W konkretnym dniu cyklu trzeba robic czy to obojetne?
reklama
paulina1994
Obojętnie [emoji4]U mnie dzis 23dc a od 2 dni piersi tak bola ze szok.