Mojego chcieli wysłać na miesiąc, ale z uwagi na nasze starania powiedział szefowi, że może jechać tylko na 2 tygI jak tu intensywnie pracować nad fasola jak facet ciagle poza domem mój też często wyjeżdża służbowo ale teraz mu powiedziałam że w między 8a 14 października nigdzie się nie rusza
reklama
ehhh kiszkowato życzę ci tego mieszkanka, jak najszybciejWłącz siatkówkę i kibicuj [emoji1200][emoji16]
Daję rade...co mam zrobić... Dlatego wkurzam się bo nasze starania są tragiczne...[emoji53] kolejny zjazd ma na 3 lub 4 dni, z czego pierwsze 2 to ostatnie dni mojej @.
W ogóle kiszkowato to wygląda bo siedzę sama jak palec. Wiadomo, wychodzę ze znajomymi itp ale za często też tego nie robię bo czuje sie jak 5 koło u wozu. Miziają się parami a ja siedzę sama jak taka ciotka klotka. Dlatego marzę, aby w końcu znaleźć jakies mieszkanie do wynajęcia to na luzie będę mogła sobie kogoś zaprosić, czy moją malutką siostrę wziąć na noc do siebie.
Teraz nasze rozmowy polegają na tym, ze pogadamy chwilę przez tel. On się tam bawi, ja tu mam swoje życie. 2 miesiące temu mieliśmy ogromny kryzys...[emoji17]
Widzę kreske chyba można gratulowaćnie spalam pol nocy....uleglam sama sobie i zrobilam ten test...czy wy tez to widzicie????
Na obu zdjęciach widać spokojnie, wczesna ciąża to kreske delikatna pozatym chyba robiłaś zdjęcie jak ciemno było jeszcze Zaraz do nas na wątek czerwcowych mam wbijajnie moglam zrobic wyraznego zdjecia bo mi sie rece trzesly...
Nie ważne że słaba ważne że jesttylko jest slaba...a to juz 26dc...obudziłam meza i mowie mam prezent na dzien chlopaka....chyba haha ale on tez widzi
reklama
Gratulacje ale ja wam zazdroszczę o matumiu [emoji6][emoji16][emoji7]nie moglam zrobic wyraznego zdjecia bo mi sie rece trzesly...