reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

I jak tu intensywnie pracować nad fasola jak facet ciagle poza domem mój też często wyjeżdża służbowo ale teraz mu powiedziałam że w między 8a 14 października nigdzie się nie rusza :D:D
Mojego chcieli wysłać na miesiąc, ale z uwagi na nasze starania powiedział szefowi, że może jechać tylko na 2 tyg :D

reklama
Włącz siatkówkę i kibicuj [emoji1200][emoji16]
Daję rade...co mam zrobić... Dlatego wkurzam się bo nasze starania są tragiczne...[emoji53] kolejny zjazd ma na 3 lub 4 dni, z czego pierwsze 2 to ostatnie dni mojej @.
W ogóle kiszkowato to wygląda bo siedzę sama jak palec. Wiadomo, wychodzę ze znajomymi itp ale za często też tego nie robię bo czuje sie jak 5 koło u wozu. Miziają się parami a ja siedzę sama jak taka ciotka klotka. Dlatego marzę, aby w końcu znaleźć jakies mieszkanie do wynajęcia to na luzie będę mogła sobie kogoś zaprosić, czy moją malutką siostrę wziąć na noc do siebie.
Teraz nasze rozmowy polegają na tym, ze pogadamy chwilę przez tel. On się tam bawi, ja tu mam swoje życie. 2 miesiące temu mieliśmy ogromny kryzys...[emoji17]
ehhh kiszkowato :( życzę ci tego mieszkanka, jak najszybciej :tak:

nie spalam pol nocy....uleglam sama sobie i zrobilam ten test...czy wy tez to widzicie????

Załączniki

• 20180930_073011.jpg
    20180930_073011.jpg
    702,4 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry