Kaamilaaa
Fanka BB :)
Nie [emoji6]Jedziesz na bete?[emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie [emoji6]Jedziesz na bete?[emoji16]
Brak objawów to też objaw [emoji16]Nie mam zadnych objawów, oprocz coraz wiekszych piersi [emoji23]
No dobra zrobilam test, cala sie trzęseZobacz załącznik 902396
Śliczny Dziś ma urodziny ? Wszystkiego Najlepszego dla synka:*Ja wam się pochwale tylko, mój synek ma dziś rok taka dumna jestem, opłacało się męczyć tyle godzin żeby zobaczyć takie cudo
Witaj i sie rozgosc W jakim wieku masz 1 dziecko?Cześć dziewczyny,
Zaczęłam na forum od razu z grubej rury bo na czerwcówkach'19 bo byłam przekonana że już za chwilkę będę w ciąży.
Okazało się że moje miejsce jednak na staraczkach, jeśli mnie przygarniecie oczywiście
Przedstawię się krótko: mam 34 lata, staram się o drugie dziecko, teraz leci 6 cykl.
Ps: @Kaamilaaa i @martoosia04 przykro mi że nie zostałyście na wątku czerwcowym
Ja Kochana mialam torbiela wielkosci 14cm i sami lekarze byli zdziwieni bo nic mnie nie bolalo. Tylko jak siedzialam po turecku i sie schylalam w przod to go czulam. Uwazam ze nie masz co sie zamartwiac. Ja Ci wroze ciazeMusi się udać i już! Twój synek jeszcze malutki, więc jest czas I dalej trzymam kciuki!
No właśnie boję się torbieli, ale czy wtedy nie byłoby tylko z jednej strony? Bo tydzień temu bolało mnie tak samo ale z drugiej
Hurra hurraNo dobra zrobilam test, cala sie trzęseZobacz załącznik 902396
100 latek dla synka:*Ja wam się pochwale tylko, mój synek ma dziś rok taka dumna jestem, opłacało się męczyć tyle godzin żeby zobaczyć takie cudo
Aaaa! Cudownie i GRATULACJE!No dobra zrobilam test, cala sie trzęseZobacz załącznik 902396
Nat Bluebell teraz Nasza kolej haha zaczela sie dobra passaAaaa! Cudownie i GRATULACJE!