a mnie nic nie boli az sie boje test robic....chyba jzui poczekam do miesiączkiDziękuję dziewczyny
U mnie 29dc, 12dpo i chociaż wiem skąd te bóle wszystkiego nieźle już tam rozrabia!
reklama
Ja normalnie nadal kawę pijeJa dzis juz nawet kawy nie wypilam, mialam nalana a jak zobaczylam co wyszlo na tescie to wylalam od razu [emoji57]
GratulacjeDziękuję dziewczyny
U mnie 29dc, 12dpo i chociaż wiem skąd te bóle wszystkiego nieźle już tam rozrabia!
Nie czekaj tylko rób bo my czekamy [emoji16][emoji6]a mnie nic nie boli az sie boje test robic....chyba jzui poczekam do miesiączki
ale ja dopiero 8-9 dni po owu hahahaNie czekaj tylko rób bo my czekamy [emoji16][emoji6]
martoosia04
Fanka BB :)
A teraz ode mnie  [emoji173]️
Cała się trzęse i nawet śniadania nie mogę zjeść Zobacz załącznik 902423
Cudowne wieści [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Gratulacje! Rośnijcie zdrowo i spokojnie.
reklama
a jak na tescie owu wychodzi grubsza kreska od tej kontrolnej to po jakim czasie trzeba sie starac? pytam na zas bo gdybym dostała okres to kupuje testy i bede robic juz mam dosc monitoringówA u mnie wczoraj na teście ovu pik z tym że zdjęć nie umiem robić j rozmazane mi wychodzi [emoji58] , we wtorek ,czwartek i jutro [emoji173]️ więc też liczę na ten cykl i mam nadzieję że się uda [emoji6]