Jest!!!! Super [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]No dobra zrobilam test, cala sie trzęseZobacz załącznik 902396
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest!!!! Super [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]No dobra zrobilam test, cala sie trzęseZobacz załącznik 902396
A odpisał Ci już coś fajnego czy też w szoku?Narazie nie mysle o lekarzu [emoji6]
Moze uda mi sie pojsc akurat jak przyjedziemy do zg na ten zabieg młodego to akurat bym do swojej gin poszła a jak nie to tu na miejscu bede musiała szkac [emoji848]
Taaa wie [emoji23] zawsze chciałam mu to jakos fajnie przekazac a jak przyszlo co do czego to mu napisalam ze robilam test i wysłałam foto testu na whatsapp'ie [emoji23][emoji23]
Piękny [emoji7] Niech Ci rośnie zdrowo [emoji8]Ja wam się pochwale tylko, mój synek ma dziś rok taka dumna jestem, opłacało się męczyć tyle godzin żeby zobaczyć takie cudo
A Tz już odpisał? Pewnie pod sufit skacze z radości to odpowie za godzinę jak się zmeczy he he heSlicznosci [emoji173][emoji173][emoji173]
Cieszy sie bardzo ale jest w szoku i kupi jeszcze jeden test jak bedzie wracał zeby mieć pewność [emoji23][emoji23] chyba tak jak ja niedowierza [emoji23][emoji23]A odpisał Ci już coś fajnego czy też w szoku? Piękny [emoji7] Niech Ci rośnie zdrowo [emoji8]
To świetnie [emoji4] Haha , będziecie mieli jeszcze jeden na pamiątke..Cieszy sie bardzo ale jest w szoku i kupi jeszcze jeden test jak bedzie wracał zeby mieć pewność [emoji23][emoji23] chyba tak jak ja niedowierza [emoji23][emoji23]
Ale super!!! Gratulacje! :*Dzięki dziewczyny, jestem w takim szoku ze cala sie trzęse [emoji33]
Pięknie [emoji173] gratulacje [emoji8]No dobra zrobilam test, cala sie trzęseZobacz załącznik 902396
Jedziesz na bete?[emoji16]Dzięki dziewczyny, jestem w takim szoku ze cala sie trzęse [emoji33]
hehehe ale fajnie sie cos takiego czytaCieszy sie bardzo ale jest w szoku i kupi jeszcze jeden test jak bedzie wracał zeby mieć pewność [emoji23][emoji23] chyba tak jak ja niedowierza [emoji23][emoji23]
A tak się zapieralas... [emoji16] widzisz ! Gratuluję:*No dobra zrobilam test, cala sie trzęseZobacz załącznik 902396