reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Mam test ale 25 czułość no i zresztą juz kilka ostatnich cykli takich mialam ze mialam plamienie chwile a potem cisza i w kolejnym dniu juz normalnie @ [emoji53] tylko szkoda ze tak nadzieje to daje ze moze jednak sie nie rozkreci [emoji37]
Ale chyba w terminie okresu to taki 25 wystarczy czy za mała czułość ?

reklama
Powiem Wam, że tak źle przechodzę miesiączkę, zwłaszcza dzień przed i dwa pierwsze dni okresu, że marzę, by zajść w ciążę :) Oczywiście dzidzię chcę z wielu innych powodów, ale brak miesiączki , to ogromny plus ciąży :) Boże , aż cała puchnę im bliżej @ , a potem aż mnie zalewa, takie mam obfite. No i oczywiście ból brzucha.

Powiem Wam, że tak źle przechodzę miesiączkę, zwłaszcza dzień przed i dwa pierwsze dni okresu, że marzę, by zajść w ciążę :) Oczywiście dzidzię chcę z wielu innych powodów, ale brak miesiączki , to ogromny plus ciąży :) Boże , aż cała puchnę im bliżej @ , a potem aż mnie zalewa, takie mam obfite. No i oczywiście ból brzucha.
W takim razie pociesze Cię, że po dwóch ciążach w ogóle nie czuję że mam okres. Prawie nigdy nic nie boli ani przed ani w trakcie a są mniej obfite. Tylko cycki mnie bolą przed.

Mam w tym cyklu okropne bóle brzucha, ale to niestety normalne będzie [emoji17]
Będę trzymać kciuki za was dziewczyny! :)
A jak Ty się czujesz ? Kiedy idziesz podejrzeć maleństwo? [emoji5]
Juz po wszystkim. Wszystko dobrze[emoji120][emoji173]
To super wieści ! Zdrówka dla męża
Chyba jutro zrobię test, bo już nie mogę! Najwyżej powtórzę we wtorek :p
Trzymam kciuki.. Oby była jakaś nowa radość na wątku
Strasznie szybko minol ale bylo cudownie:)
Tesknie za tym cieplem i tam tymi widokami.
Teraz bede tu regularnie Wam dupke truc:p
Pięknie tam mieliście.. Zazdroszcze [emoji173] Aż samemu by się chciało uciec w takie miejsce i nie wracać
To akurat nie wiadomo czemu, ale ponoć czasem występują plamienia w okolicy owulacji.

Dziewczyny, znowu boli mnie jajnik tylko teraz dla odmiany lewy! Taki kłująco-ciągnący ból :( już od wczoraj zaczynał a teraz już całkiem serio boli. Co to za nowe dziadostwo?
Nie mam pojęcia co to może być, ale u mnie taki ból zwiastował okres zawsze na 3-4 dni przed @ dokuczał mi właśnie taki ból.. Raz lewy , raz prawy lub razem... Ale oby u Ciebie to samo nie znaczyło...
U mnie rozkrecił się @ na dobre więc witam w 1 dniu 3 cyklu starań :(:(:(
Przykro mi [emoji20] Przed Wami kolejne szanse [emoji110]
Mam test ale 25 czułość no i zresztą juz kilka ostatnich cykli takich mialam ze mialam plamienie chwile a potem cisza i w kolejnym dniu juz normalnie @ [emoji53] tylko szkoda ze tak nadzieje to daje ze moze jednak sie nie rozkreci [emoji37]
Zobaczymy jutro.. Oby to nie była złudna nadzieja.. Jeśli teraz się nie uda , to macie robić badania.. Może potrzebujecie małego wspomożenia i będzie dobrze.. Ja w Was wierze [emoji274]

W takim razie pociesze Cię, że po dwóch ciążach w ogóle nie czuję że mam okres. Prawie nigdy nic nie boli ani przed ani w trakcie a są mniej obfite. Tylko cycki mnie bolą przed.
Czytałam na mamaginekolog, że nie u każdej kobiety tak jest, że po porodzie bóle miesiączkowe są mniejsze [emoji5] ja o tym marze po podczas @ sssssstrasznie boli mnie brzuch

reklama
Do góry