reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Mam test ale 25 czułość no i zresztą juz kilka ostatnich cykli takich mialam ze mialam plamienie chwile a potem cisza i w kolejnym dniu juz normalnie @ [emoji53] tylko szkoda ze tak nadzieje to daje ze moze jednak sie nie rozkreci [emoji37]
Ale chyba w terminie okresu to taki 25 wystarczy czy za mała czułość ?

reklama
Powiem Wam, że tak źle przechodzę miesiączkę, zwłaszcza dzień przed i dwa pierwsze dni okresu, że marzę, by zajść w ciążę :) Oczywiście dzidzię chcę z wielu innych powodów, ale brak miesiączki , to ogromny plus ciąży :) Boże , aż cała puchnę im bliżej @ , a potem aż mnie zalewa, takie mam obfite. No i oczywiście ból brzucha.

Powiem Wam, że tak źle przechodzę miesiączkę, zwłaszcza dzień przed i dwa pierwsze dni okresu, że marzę, by zajść w ciążę :) Oczywiście dzidzię chcę z wielu innych powodów, ale brak miesiączki , to ogromny plus ciąży :) Boże , aż cała puchnę im bliżej @ , a potem aż mnie zalewa, takie mam obfite. No i oczywiście ból brzucha.
W takim razie pociesze Cię, że po dwóch ciążach w ogóle nie czuję że mam okres. Prawie nigdy nic nie boli ani przed ani w trakcie a są mniej obfite. Tylko cycki mnie bolą przed.

Mam w tym cyklu okropne bóle brzucha, ale to niestety normalne będzie [emoji17]
Będę trzymać kciuki za was dziewczyny! :)
A jak Ty się czujesz ? Kiedy idziesz podejrzeć maleństwo? [emoji5]
Juz po wszystkim. Wszystko dobrze[emoji120][emoji173]
To super wieści ! Zdrówka dla męża
Chyba jutro zrobię test, bo już nie mogę! Najwyżej powtórzę we wtorek :p
Trzymam kciuki.. Oby była jakaś nowa radość na wątku
Strasznie szybko minol ale bylo cudownie:)
Tesknie za tym cieplem i tam tymi widokami.
Teraz bede tu regularnie Wam dupke truc:p
Pięknie tam mieliście.. Zazdroszcze [emoji173] Aż samemu by się chciało uciec w takie miejsce i nie wracać
To akurat nie wiadomo czemu, ale ponoć czasem występują plamienia w okolicy owulacji.

Dziewczyny, znowu boli mnie jajnik tylko teraz dla odmiany lewy! Taki kłująco-ciągnący ból :( już od wczoraj zaczynał a teraz już całkiem serio boli. Co to za nowe dziadostwo?
Nie mam pojęcia co to może być, ale u mnie taki ból zwiastował okres zawsze na 3-4 dni przed @ dokuczał mi właśnie taki ból.. Raz lewy , raz prawy lub razem... Ale oby u Ciebie to samo nie znaczyło...
U mnie rozkrecił się @ na dobre więc witam w 1 dniu 3 cyklu starań :(:(:(
Przykro mi [emoji20] Przed Wami kolejne szanse [emoji110]
Mam test ale 25 czułość no i zresztą juz kilka ostatnich cykli takich mialam ze mialam plamienie chwile a potem cisza i w kolejnym dniu juz normalnie @ [emoji53] tylko szkoda ze tak nadzieje to daje ze moze jednak sie nie rozkreci [emoji37]
Zobaczymy jutro.. Oby to nie była złudna nadzieja.. Jeśli teraz się nie uda , to macie robić badania.. Może potrzebujecie małego wspomożenia i będzie dobrze.. Ja w Was wierze [emoji274]

W takim razie pociesze Cię, że po dwóch ciążach w ogóle nie czuję że mam okres. Prawie nigdy nic nie boli ani przed ani w trakcie a są mniej obfite. Tylko cycki mnie bolą przed.
Czytałam na mamaginekolog, że nie u każdej kobiety tak jest, że po porodzie bóle miesiączkowe są mniejsze [emoji5] ja o tym marze po podczas @ sssssstrasznie boli mnie brzuch

reklama
Do góry