reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ciężko was nadrobić dziewczyny.
Azulka trzymaj się, wypij sobie piwko lub winko dla lepszego humoru. Reszta z poczatkiem cyklu - dziewczyny, już za 2tyg próbujecie znowu! Będzie dobrze, uda się w końcu.

Mnie właśnie jakieś 2h temu potwornie zacząl boleć lewy jajnik. Już marudziłam wcześniej że zero objawów owu a tu taki ból że ledwo chodzę. Ciekawe czy temp w końcu podskoczy jutro, jeśli nie to znaczy że to nie owu, tylko jajnik mi szaleje z rozpaczy...
Hehe ... z rozpaczy [emoji16] dobre!

Jest mi tak smutno![emoji24]
Mam ochotę sie rozpłakać. Tak mi złe z tym że zostawiłam męża samego[emoji15]
Jutro będę z Nim caly dzień.
Już nie smęcę. Musze Was nadrobić.
Spokojnie ,niebawem znowu się widzicie.Wszystko będzie dobrze ;) powiedz mi jak tam Twoje objawy? Nadal się utrzymują ? Jak dobrze pamiętam to jutro rzucamy czary,aby okres nie przyszedł ;)

Dobrze ze mam farbowane włosy bo już pewnie siwa jestem od tej niepewności :D:D:D
Mi się już dzisiaj nawet śniło że testuję ale w toalecie w pracy i strasznie się ukrywałam z tym testem :D

Ciężko was nadrobić dziewczyny.
Azulka trzymaj się, wypij sobie piwko lub winko dla lepszego humoru. Reszta z poczatkiem cyklu - dziewczyny, już za 2tyg próbujecie znowu! Będzie dobrze, uda się w końcu.

Mnie właśnie jakieś 2h temu potwornie zacząl boleć lewy jajnik. Już marudziłam wcześniej że zero objawów owu a tu taki ból że ledwo chodzę. Ciekawe czy temp w końcu podskoczy jutro, jeśli nie to znaczy że to nie owu, tylko jajnik mi szaleje z rozpaczy...
Trzymam kciuki za jajnik! :D (hahaha, jak to brzmi!) mnie tak czasem strasznie boli na owu, więc oby to to!

Mam kolejny objaw 'ciąży' ;) mianowicie od tygodnia moja kotka uparcie śpi mi na brzuchu i włazi na kolana  oczywiście nie ma to nic wspólnego z tym, że zrobiło się zimno o_O

Dobra dobra [emoji16] coś sciemniasz ... i nie będzie @ [emoji16] tylko czemu nie chcesz się pochwalić? [emoji3]
Haha [emoji23] jakby sie było czym pochwalic to byscie od razu wiedzialy [emoji14]
Chce zeby szybko przyszła bo jak sie zacznie spozniac to wszystko mi sie poprzesuwa [emoji849] a tak sobie wypatrzylam w kalendarzu ze jak bedzie jak powinno to bede mogla część badan a na pewno proga zbadac jak bede z młodym w szpitalu [emoji848]

Mi się już dzisiaj nawet śniło że testuję ale w toalecie w pracy i strasznie się ukrywałam z tym testem :D

Trzymam kciuki za jajnik! :D (hahaha, jak to brzmi!) mnie tak czasem strasznie boli na owu, więc oby to to!

Mam kolejny objaw 'ciąży' ;) mianowicie od tygodnia moja kotka uparcie śpi mi na brzuchu i włazi na kolana  oczywiście nie ma to nic wspólnego z tym, że zrobiło się zimno o_O
Ooo tak koty niby wyczuwają słyszałam o tym [emoji1] też mam dwa koty, ale nie są skore, żeby mnie poprzytulać [emoji22] [emoji23]

Dziewczyny kiedyś już na poprzednim forum dziewczyny pokazywały mi jak ukryć ikonkę BB ale u mnie to za nic nie działa jak wy to robicie ? Bo ja codziennie instaluje i odinstalowuje apke do pracy :/ wiecie nie chciałabym żeby ktoś zobaczył...

Hej kochane moje witam się w 12 dc i oczywiście lekkie problemy napotykam mianowicie śluz mam wodnisty a powinien być ciągnący , przezroczysty o konsystencji białka kurzego , wiem że to jeszcze nie owulacja tylko przed ,ale w tamtym miesiącu miałam to samo przed w trakcie ,po wszystkim zmieniał się na biały lepki ehh i nie wiem o co kaman [emoji849]

reklama
Dziewczyny kiedyś już na poprzednim forum dziewczyny pokazywały mi jak ukryć ikonkę BB ale u mnie to za nic nie działa jak wy to robicie ? Bo ja codziennie instaluje i odinstalowuje apke do pracy :/ wiecie nie chciałabym żeby ktoś zobaczył...
A jaki masz tel ?
Cos tam czytalam jak wtedy pisalas ale nie zglebialam sie w temat [emoji848]

Do góry