1
185097
Gość
O kazdej porze dnia i nocy[emoji8]Dzięki dziewczyny ze jestescie i rozumiecie [emoji9][emoji22]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kazdej porze dnia i nocy[emoji8]Dzięki dziewczyny ze jestescie i rozumiecie [emoji9][emoji22]
[emoji8] niech Ci ulzy kochanaA poplaczę sobie[emoji24] w grupie razniej[emoji37]
A mi łeb dzisiaj pękał...Witam w klubie bo u mnie też jakis dół[emoji19]
[emoji8]Dzięki dziewczyny ze jestescie i rozumiecie [emoji9][emoji22]
Popieram [emoji8]A co tutaj zrobiło się tak smutno?
I wszystkie takie nerwowe [emoji1] Hej! Jest to wątek dla staraczek, a chyba wszystkie nimi jesteśmy bez względu na to ile czekamy na to maleńkie szczęście
Myślę, że każda powinna rozumieć siebie nawzajem... każda ma prawo do wylania swoich zali, nie zależnie od tego czy stara się pierwszy cykl czy 45.
Kamila - może czas Tz przebadac? Czy może już coś działacie w tym kierunku?
Azulka- będzie dobrze , zobaczysz :* trzymam kciuki!
To ten czas nadchodzących @ kiedyś była mowa o tej kumulacji heheA co tutaj zrobiło się tak smutno?
I wszystkie takie nerwowe [emoji1] Hej! Jest to wątek dla staraczek, a chyba wszystkie nimi jesteśmy bez względu na to ile czekamy na to maleńkie szczęście
Myślę, że każda powinna rozumieć siebie nawzajem... każda ma prawo do wylania swoich zali, nie zależnie od tego czy stara się pierwszy cykl czy 45.
Kamila - może czas Tz przebadac? Czy może już coś działacie w tym kierunku?
Azulka- będzie dobrze , zobaczysz :* trzymam kciuki!