reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Aleeee zimno u mnie szyby skrobią na parkingu:errr: nie smutać dziewczyny przyjdzie i nasz czas napewno może trochę dłużej to zajmie ale się uda a troski i zmartwienia zawsze będą nam towarzyszyć bo taka nasza natura ;)

reklama
Jestem taka wku*wiona!!![emoji49]
Moj się dziś obudził z mega katarem![emoji37] Nosz ku*wa!!!! Nie chorował, a jak przyszedł dzień pójścia do szpitala On jest chory!!! Niech mnie ktoś dobije[emoji24]

dzis ja mam dola.....od rana jak tylko wstałam to czułam ze ten cykl tez poszedl na stracenie i dostane @ na początku pazdziernika:( ta jesien chyba tak przytlacza tez :(

[emoji173]
20180926_065041.jpg
20180926_065059~2.jpg

Załączniki

• 20180926_065041.jpg
    20180926_065041.jpg
    58,6 KB · Wyświetleń: 148
  • 20180926_065059~2.jpg
    20180926_065059~2.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 150
dziewczyny mam prośbe :* jeśli Wasi faceci cos łykają : witaminki ,wspomagacze to proszę o nazwy. Postanowiłam mojego troche faszerowac od nowego cyklu a ja tym razem bede piła cały miesiąc ziółka bo wiem ze dzieki nim mam nagle piekne endometrium i to im zasługuje równiez pękniecie jaja. Ale cały miesiąc bede piła tym razem.

Przejął się trochę tym, że nam nie wychodzi i ćwiczy codziennie w domu, biega w weekendy ze mną na siłkę. Muszę przyznać, że mu się klata od tego trochę rozrosła :D Jako smakosz piw z lokalnych browarków oraz degustator wszelkich brandy, whisky itp odstawił alkohol zupełnie :szok: Wypijał zazwyczaj 3 kawy dziennie i to takie zalewajki, a teraz rano mała lurka z ekspresu i to bez cukru :D Pija tam wieczorami jakieś smoothie z aktywowanym węglem, młode jęczmienie i takie tam. A teraz jeszcze nie ma ... sexy :baffled: Stwierdził, że żołnierzyki muszą być w jak najlepszej kondycji i nie ma sexy od @. Gdzie ta owu!!! :-D Czy to pomoże, nie mam pojęcia, ale stwierdził, że na pewno nie zaszkodzi. Tonący wszystkiego się chwyci ;)
Czekać tylko jak zapisze się na jakieś męskie forum staraczków :-D:-D:-D:-D:-D
Nam po badaniach lekaz zalecil zdrowa diete,siłownię rzucenie palenia zero alkoholu i piwko ciemne jeczmienne

reklama
dziewczyny mam prośbe :* jeśli Wasi faceci cos łykają : witaminki ,wspomagacze to proszę o nazwy. Postanowiłam mojego troche faszerowac od nowego cyklu a ja tym razem bede piła cały miesiąc ziółka bo wiem ze dzieki nim mam nagle piekne endometrium i to im zasługuje równiez pękniecie jaja. Ale cały miesiąc bede piła tym razem.
Moj lyka Profertil ok 200 zl, teraz zmieniamy na FertilMan ok 130zl i Macę ok 30 zl

Do góry