reklama
1
185097
Gość
Jestem taka wku*wiona!!![emoji49]
Moj się dziś obudził z mega katarem![emoji37] Nosz ku*wa!!!! Nie chorował, a jak przyszedł dzień pójścia do szpitala On jest chory!!! Niech mnie ktoś dobije[emoji24]
Moj się dziś obudził z mega katarem![emoji37] Nosz ku*wa!!!! Nie chorował, a jak przyszedł dzień pójścia do szpitala On jest chory!!! Niech mnie ktoś dobije[emoji24]
U mn
kurcze juz wczoraj go brało mowiłas....zobaczymy co powiedza w szpitalu:*Jestem taka wku*wiona!!![emoji49]
1
185097
Gość
ale widoki
dziewczyny mam prośbe :* jeśli Wasi faceci cos łykają : witaminki ,wspomagacze to proszę o nazwy. Postanowiłam mojego troche faszerowac od nowego cyklu a ja tym razem bede piła cały miesiąc ziółka bo wiem ze dzieki nim mam nagle piekne endometrium i to im zasługuje równiez pękniecie jaja. Ale cały miesiąc bede piła tym razem.
Julia198805
Fanka BB :)
Tez jestem ciekawaa co takiego robi? ja chyba bede musiała tak na wszelki wypadek mojego czyms wspomoc
Julia198805
Fanka BB :)
Nam po badaniach lekaz zalecil zdrowa diete,siłownię rzucenie palenia zero alkoholu i piwko ciemne jeczmiennePrzejął się trochę tym, że nam nie wychodzi i ćwiczy codziennie w domu, biega w weekendy ze mną na siłkę. Muszę przyznać, że mu się klata od tego trochę rozrosła Jako smakosz piw z lokalnych browarków oraz degustator wszelkich brandy, whisky itp odstawił alkohol zupełnie Wypijał zazwyczaj 3 kawy dziennie i to takie zalewajki, a teraz rano mała lurka z ekspresu i to bez cukru Pija tam wieczorami jakieś smoothie z aktywowanym węglem, młode jęczmienie i takie tam. A teraz jeszcze nie ma ... sexy Stwierdził, że żołnierzyki muszą być w jak najlepszej kondycji i nie ma sexy od @. Gdzie ta owu!!! Czy to pomoże, nie mam pojęcia, ale stwierdził, że na pewno nie zaszkodzi. Tonący wszystkiego się chwyci
Czekać tylko jak zapisze się na jakieś męskie forum staraczków
reklama
1
185097
Gość
Moj lyka Profertil ok 200 zl, teraz zmieniamy na FertilMan ok 130zl i Macę ok 30 zldziewczyny mam prośbe :* jeśli Wasi faceci cos łykają : witaminki ,wspomagacze to proszę o nazwy. Postanowiłam mojego troche faszerowac od nowego cyklu a ja tym razem bede piła cały miesiąc ziółka bo wiem ze dzieki nim mam nagle piekne endometrium i to im zasługuje równiez pękniecie jaja. Ale cały miesiąc bede piła tym razem.