reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja też nie wierzę, bo ból cycków to u mnie norma a na szyjce i śluzie się nie znam [emoji14]

To życzę zdrowia i trzymam kciuki za brak @ :)

Póki @ nie ma, trzymam kciuki! [emoji173]️

Rzeczywiście bardzo się przejął :D tylko z tym postem od sexu niech nie przesadza, bo to też nie dobrze. Co dwa dni [emoji173]️
Kurcze tez myslalam ze co 2 dni to tak spoko

reklama
Do tego dieta bogata w warzywa, owoce, ryby. Jakas aktywnosc fizyczna np spacery, zakaz gorących kąpieli, zakaz palenia, ograniczyc alkohol

A co tutaj zrobiło się tak smutno?

I wszystkie takie nerwowe [emoji1] Hej! Jest to wątek dla staraczek, a chyba wszystkie nimi jesteśmy bez względu na to ile czekamy na to maleńkie szczęście :)
Myślę, że każda powinna rozumieć siebie nawzajem... każda ma prawo do wylania swoich zali, nie zależnie od tego czy stara się pierwszy cykl czy 45. :)

Kamila - może czas Tz przebadac? Czy może już coś działacie w tym kierunku?

Azulka- będzie dobrze , zobaczysz :* trzymam kciuki!
Tz wie ze musi isc, w październiku mamy sie za to wziąć.
Cześć dziewczyny. Ja tam wasze emocje rozumiem. U mnie „dopiero” 5cs. Powiem Wam, że myslalam że to bedzie łatwiejsze. W koncu mamy juz dwójkę. To jakim cudem mam nie zajść teraz?! A tu nie idzie :/

Co do płaczu - ma zbawienne działanie. Ja popłakałam wczoraj i jest ok. Owszem, smutno mi bardzo. Teraz skupiam się na badaniach i mam nadzieje ze to potem albo pozwoli zniwelować przyczynę niepowodzeń albo chociaz zajmie głowę czymś innym niż skupieniem sie na dziecku.
No właśnie ten 5 cykl to zazwyczaj jest taki moment u staraczki ze przychodzi pierwsze porządne załamanie [emoji20]
No ale tak jak mowisz macie juz 2 to czemu ma sie nie udac i z 3 ? Uda się zobaczysz.[emoji9]

My jestesmy w troche innej sytuacji bo przeciez ja sie staram o drugie a tz o pierwsze..
dziewczyny mam prośbe :* jeśli Wasi faceci cos łykają : witaminki ,wspomagacze to proszę o nazwy. Postanowiłam mojego troche faszerowac od nowego cyklu a ja tym razem bede piła cały miesiąc ziółka bo wiem ze dzieki nim mam nagle piekne endometrium i to im zasługuje równiez pękniecie jaja. Ale cały miesiąc bede piła tym razem.
Dziewczyny polecaja zawsze Fertilman plus, Androvid, Extrasperm.

dziewczyny mam prośbe :* jeśli Wasi faceci cos łykają : witaminki ,wspomagacze to proszę o nazwy. Postanowiłam mojego troche faszerowac od nowego cyklu a ja tym razem bede piła cały miesiąc ziółka bo wiem ze dzieki nim mam nagle piekne endometrium i to im zasługuje równiez pękniecie jaja. Ale cały miesiąc bede piła tym razem.
Moj lyka parenton

reklama
Do góry