reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja też nie wierzę, bo ból cycków to u mnie norma a na szyjce i śluzie się nie znam [emoji14]

To życzę zdrowia i trzymam kciuki za brak @ :)

Póki @ nie ma, trzymam kciuki! [emoji173]️

Rzeczywiście bardzo się przejął :D tylko z tym postem od sexu niech nie przesadza, bo to też nie dobrze. Co dwa dni [emoji173]️
Kurcze tez myslalam ze co 2 dni to tak spoko

reklama
Do tego dieta bogata w warzywa, owoce, ryby. Jakas aktywnosc fizyczna np spacery, zakaz gorących kąpieli, zakaz palenia, ograniczyc alkohol

A co tutaj zrobiło się tak smutno?

I wszystkie takie nerwowe [emoji1] Hej! Jest to wątek dla staraczek, a chyba wszystkie nimi jesteśmy bez względu na to ile czekamy na to maleńkie szczęście :)
Myślę, że każda powinna rozumieć siebie nawzajem... każda ma prawo do wylania swoich zali, nie zależnie od tego czy stara się pierwszy cykl czy 45. :)

Kamila - może czas Tz przebadac? Czy może już coś działacie w tym kierunku?

Azulka- będzie dobrze , zobaczysz :* trzymam kciuki!
Tz wie ze musi isc, w październiku mamy sie za to wziąć.
Cześć dziewczyny. Ja tam wasze emocje rozumiem. U mnie „dopiero” 5cs. Powiem Wam, że myslalam że to bedzie łatwiejsze. W koncu mamy juz dwójkę. To jakim cudem mam nie zajść teraz?! A tu nie idzie :/

Co do płaczu - ma zbawienne działanie. Ja popłakałam wczoraj i jest ok. Owszem, smutno mi bardzo. Teraz skupiam się na badaniach i mam nadzieje ze to potem albo pozwoli zniwelować przyczynę niepowodzeń albo chociaz zajmie głowę czymś innym niż skupieniem sie na dziecku.
No właśnie ten 5 cykl to zazwyczaj jest taki moment u staraczki ze przychodzi pierwsze porządne załamanie [emoji20]
No ale tak jak mowisz macie juz 2 to czemu ma sie nie udac i z 3 ? Uda się zobaczysz.[emoji9]

My jestesmy w troche innej sytuacji bo przeciez ja sie staram o drugie a tz o pierwsze..
dziewczyny mam prośbe :* jeśli Wasi faceci cos łykają : witaminki ,wspomagacze to proszę o nazwy. Postanowiłam mojego troche faszerowac od nowego cyklu a ja tym razem bede piła cały miesiąc ziółka bo wiem ze dzieki nim mam nagle piekne endometrium i to im zasługuje równiez pękniecie jaja. Ale cały miesiąc bede piła tym razem.
Dziewczyny polecaja zawsze Fertilman plus, Androvid, Extrasperm.

dziewczyny mam prośbe :* jeśli Wasi faceci cos łykają : witaminki ,wspomagacze to proszę o nazwy. Postanowiłam mojego troche faszerowac od nowego cyklu a ja tym razem bede piła cały miesiąc ziółka bo wiem ze dzieki nim mam nagle piekne endometrium i to im zasługuje równiez pękniecie jaja. Ale cały miesiąc bede piła tym razem.
Moj lyka parenton

reklama
Do góry