martoosia04
Fanka BB :)
Ja jak wkładam palec to jakby wlasbie wszystko dokoła takie opuchnięte. Jakbym palec w gąbkę wkładała. A szyjka wysoko. A dziurka taka że jak dotknę puszkiem to tylko tyle tam sie mieści.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No rozumiem. Ja też z jednej strony już bym testowala (nie wiem po co) bo czekam jak na szpilkach a z drugiej nie chcę testować bo tak przynajmniej jest jesz nadziejaNieee ja mam mieć okres w sobotę myślę że to jakas oznaką tego że okres idzie niz że jest ciąża niestety. Test robię jak okres nie przyjdzie bo wolę od razu zobaczyć że krwawię niz biel wizira.
No właśnie ja w poprzedniej ciąży dopiero 26dc miałam różowy śluz więc jakby dopiero doszło do zagnieżdżenia więc u mnie testy wczesniej pewnie by nie wyszły i tak. Ja też już chętnie bym wyciągnęła test ale tylko stracę nadzieję ;pNo rozumiem. Ja też z jednej strony już bym testowala (nie wiem po co) bo czekam jak na szpilkach a z drugiej nie chcę testować bo tak przynajmniej jest jesz nadzieja
Ehh[emoji22] przytulam, przykro mi [emoji22]No i dziewczyny zaczynamy 5 cs, bo zaczyna mi się rozkręcać @.
Pomimo tego, że jakoś się na to szykowałam, to jednak smutek, ból i rozczarowanie walnęło we mnie dość mocno. Czuję, że ten dzień będzie ciężki. Dobrze, że popołudniu jest M. w domu, to trochę pobędzie ze mną i pocieszy.Ehh[emoji22] przytulam, przykro mi [emoji22]