reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja jak wkładam palec to jakby wlasbie wszystko dokoła takie opuchnięte. Jakbym palec w gąbkę wkładała. A szyjka wysoko. A dziurka taka że jak dotknę puszkiem to tylko tyle tam sie mieści.

reklama
Nieee ja mam mieć okres w sobotę myślę że to jakas oznaką tego że okres idzie niz że jest ciąża niestety. Test robię jak okres nie przyjdzie bo wolę od razu zobaczyć że krwawię niz biel wizira.
No rozumiem. Ja też z jednej strony już bym testowala (nie wiem po co) bo czekam jak na szpilkach a z drugiej nie chcę testować bo tak przynajmniej jest jesz nadzieja :p

No rozumiem. Ja też z jednej strony już bym testowala (nie wiem po co) bo czekam jak na szpilkach a z drugiej nie chcę testować bo tak przynajmniej jest jesz nadzieja :p
No właśnie ja w poprzedniej ciąży dopiero 26dc miałam różowy śluz więc jakby dopiero doszło do zagnieżdżenia więc u mnie testy wczesniej pewnie by nie wyszły i tak. Ja też już chętnie bym wyciągnęła test ale tylko stracę nadzieję ;p

Witam w ten brzydki, pochmurny dzień. Moje dziecko chore, ja na zwolnieniu. Kończy się okres i nastawiam się pozytywnie. Swoje myśli kieruję w stronę przygotowań do bycia mamą. Oglądam maty edukacyjne, pościel dla niemowląt, rozmyślam co mam , a czego nie mam dla kolejnego dziecka. Wiem, że będę mieć drugie dziecko :) To kwestia czasu. Staram się , by ten czas był wypełniony radosnym oczekiwaniem na dwie || :) Mysli o dzieciątku, o które się staram nie muszą być przepełnione żalem , że tego dziecka jeszcze nie ma :)

Ehh[emoji22] przytulam, przykro mi [emoji22]
Pomimo tego, że jakoś się na to szykowałam, to jednak smutek, ból i rozczarowanie walnęło we mnie dość mocno. Czuję, że ten dzień będzie ciężki. Dobrze, że popołudniu jest M. w domu, to trochę pobędzie ze mną i pocieszy.
Teraz skupiam się na badaniach. Nic innego mi nie pozostaje.

reklama
Witam sie[emoji5]
Czemu jest tak zimno??
U mnie badal bol cyca jest, okolicy jajnikow i podbrzusza tez. Okresu brak. Czekam[emoji13]
Musze Was nadrobic

Do góry