ja tez sie bardzo bałam wsiąść ponownie ale musiałam, mąż był na poligonie i nie miałam innego wyjścia,musiałam zawieźć dziecko do przedszkola a siebie do pracy i jakos sie przemogłam. ale cała droge jechalam 30km/ hPóki co nawet nie myślę kiedy znowu wsiąde do auta :/Dokładnie, już się nie mogę doczekać ile mnie będzie to kosztować [emoji6]
reklama
buterrfly
Fanka BB :)
Ooo kurcze [emoji53] , pocieszam się tym , że nie ja pierwsza i nie ostatniaNiestety, takie stłuczki się zdarzają. Moj mąż rozwalił auto o słup na parkingu w Tesco :/
To wypij nasze zdrowie a może jeszcze jest szansa że @ się nie pojawi? Jak się czujesz?
No tak jak nie masz wyjścia to się musi jechać.. Też pewnie pojadę, ale teraz trzy razy bardziej uważnie i wolniej [emoji12]ja tez sie bardzo bałam wsiąść ponownie ale musiałam, mąż był na poligonie i nie miałam innego wyjścia,musiałam zawieźć dziecko do przedszkola a siebie do pracy i jakos sie przemogłam. ale cała droge jechalam 30km/ h
Dziekuje Wam kochane Dziewczyny za wsparcie [emoji8] [emoji8]
martoosia04
Po herbacie z malinka o wiele cieplej. Ale dorzuciłam jeszcze drugi koc. [emoji849]
Meliska89
Całe szczęście że nic Ci się nie stało. Ja miałam kiedyś stłuczke z innym autem. Nic wielkiego się nie stało ale też później bałam się wziasc za kierownicę. Trwało to kilka miesięcy ale pewnego dnia przemoglam się i było to najlepsze co mogłam zrobić. Daj sobie czas na ochloniecie. Przyjdzie ten moment że sama zdecydujesz się prowadzić bez obaw i strachu. Trzymaj się. Oby reszta dnia była miła i przyjemna.Ooo kurcze [emoji53] , pocieszam się tym , że nie ja pierwsza i nie ostatnia No tak jak nie masz wyjścia to się musi jechać.. Też pewnie pojadę, ale teraz trzy razy bardziej uważnie i wolniej [emoji12]
Dziekuje Wam kochane Dziewczyny za wsparcie [emoji8] [emoji8]
Chyba też muszę zrobić herbatę z sokiem malinowym. Ciężko tak się przestawić nagle na niskie temperatury.
Nat Bluebell
No to trzeba pić chyba też się jednak wieczorem skuszę jedna szklaneczka na rozgrzanie nie zaszkodzi.Same objawy na okres [emoji6] jak co miesiąc [emoji6]
Chyba wypije ale wieczorem przy filmie [emoji14]
Meliska89
Robicie smaka na grzanca macie jakiegoś ulubionego?No to trzeba pić chyba też się jednak wieczorem skuszę jedna szklaneczka na rozgrzanie nie zaszkodzi.
Bunia1992
Ja dzisiaj badałam sobie szyjke, chce sprawdzić jak zmienia się przed w zależności od dnia cyklu, nadal jest wysoko i jest twarda jedynie co zwrocilo moją uwagę że jest inaczej to to że w środku jest jakby ciaśniej jakby wszystko dookoła popuchlo.
Kaamilaaa
Teraz mam Grzaniec Galicyjski [emoji14]Robicie smaka na grzanca macie jakiegoś ulubionego?
A najbardziej to mi chyba smakuje Zbojeckie Grzane Malinowe [emoji28]
Nat Bluebell
Galicyjski albo kupuję mieszankę przypraw do grzanca i sama robięRobicie smaka na grzanca macie jakiegoś ulubionego?
Może to dobrze? Bo tak niby ma być w początkach ciąży kiedy test? Pojutrze?Ja dzisiaj badałam sobie szyjke, chce sprawdzić jak zmienia się przed w zależności od dnia cyklu, nadal jest wysoko i jest twarda jedynie co zwrocilo moją uwagę że jest inaczej to to że w środku jest jakby ciaśniej jakby wszystko dookoła popuchlo.
reklama
Bunia1992
Nieee ja mam mieć okres w sobotę myślę że to jakas oznaką tego że okres idzie niz że jest ciąża niestety. Test robię jak okres nie przyjdzie bo wolę od razu zobaczyć że krwawię niz biel wizira.Galicyjski albo kupuję mieszankę przypraw do grzanca i sama robię
Może to dobrze? Bo tak niby ma być w początkach ciąży kiedy test? Pojutrze?