reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja nawet na ubrania w takich cenach nie patrze [emoji57]
Ogolnie jesli chodzi o ciuchy to ja jestem taka ze kupie sobie np nowe spodnie, koszulki raz na rok i to na wyprzedaży czy jakies używki [emoji57] jakos tak od dziecka jestem przyzwyczajona ze nigdy nie bylo na tyle kasy zeby kupic cos drozszego [emoji57] a teraz jak ide z tz na zakupy to on musi mnie namawiac zebym sobie cos kupila bo ja sie wzbraniam na wszystkie sposoby zeby za duzo nie wydać [emoji57]Ojej [emoji33] dobrze ze nic ci sie nie stało [emoji11]
Więcej stachu niż to warte.. Ale cały dzień zrypany [emoji53]

reklama
Ja też nie lubię zakupów dla siebie robić. Za to dla chłopców bym wydała majątek [emoji23]
Ja tez lubie mlodemu kupować ale tez staram sie na wyprzedażach czy na olx jak sie trafiają fajne paczki [emoji3] zreszta moj mlody to ma w sumie tyle ciuchów ze chyba 4(?)kartony juz za małych odłożone, ciuchów "na teraz" ma cala pełną szafę, a w drugiej szafie jeszcze ciuchy takie ktore będzie mogl nosic za 2-4lata [emoji3]

Dobra pora na grzańca :D jak dostanę @to też będę się raczyc [emoji14]

Cholera! Dobrze że nic Ci nie jest ani nikomu innemu, poza tym walnelas w słupek a nie czyjś samochód, więc też pół biedy :) ale szczerze współczuję stresu i wydatku :/
Mi tam mniej szkoda siebie było, niż tego samochodu, bo długo na niego pracowałam i poszło trochę oszczędności [emoji53]
Dokładnie , ważne że nikomu nic się nie stało
Nauczka na przyszłość!

Dobra pora na grzańca :D jak dostanę @to też będę się raczyc [emoji14]

Cholera! Dobrze że nic Ci nie jest ani nikomu innemu, poza tym walnelas w słupek a nie czyjś samochód, więc też pół biedy :) ale szczerze współczuję stresu i wydatku :/
Ja mam miec @ jutro, wiem ze i tak przyjdzie to sobie pozwalam [emoji14]
Zreszta nie swiruje juz tak jak w poczatkach staran [emoji6]

Heej..

Najgorszy dzień jaki mógłby być :/
Rozwaliłam auto.. Dzięki Bogu nic mi się nie stało [emoji17]
U Nas też pogoda sporo do życzenia daje , dzisiaj 3 stopnie tylko[emoji43]

Trzymam kciuki za czekające na @ , oby zamiast niej były || kreski [emoji110] [emoji110]
Okurcze :( wiem jaki to stres tez mi sie raz zdarzyło:(

Mi tam mniej szkoda siebie było, niż tego samochodu, bo długo na niego pracowałam i poszło trochę oszczędności [emoji53]
Dokładnie , ważne że nikomu nic się nie stało
Nauczka na przyszłość!
Niestety, takie stłuczki się zdarzają. Moj mąż rozwalił auto o słup na parkingu w Tesco :/

Ja mam miec @ jutro, wiem ze i tak przyjdzie to sobie pozwalam [emoji14]
Zreszta nie swiruje juz tak jak w poczatkach staran [emoji6]
To wypij nasze zdrowie :D a może jeszcze jest szansa że @ się nie pojawi? Jak się czujesz?

reklama
Do góry