reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

U mnie jeszcze 10 dni do @, według apki jestem po owu ale temperatura wskazuje, że chyba dopiero będzie. To mój pierwszy cykl pomiaru, więc jestem ciekawa co wyjdzie. Może się okaże, że w złych dniach działaliśmy :eek:

reklama
Tylko tymi dwoma skokami nie sugerujcie się bo mieliśmy urodziny i pojawiły się %%

Załączniki

• IMG_20180925_073245.jpg
    IMG_20180925_073245.jpg
    165,9 KB · Wyświetleń: 55
martoosia04, Martkaaa5 zycze Wam zeby @ nie przyszedl :*
ja wczoraj bylam potwierdzic u mojej gin owu i pokazala mi wszystko elegancko nawet widzialam dziurke z której wypłynał płyn:) i mowiła o tych moich jelitach ze masakra ze musze cos z tym zrobic....juz kupilam sliwki suszone i bede jadla od dzis moze to pomoze a jak nie to lekarz

Tylko tymi dwoma skokami nie sugerujcie się bo mieliśmy urodziny i pojawiły się %%
Wygląda że lecimy w tym cyklu podobnie. Mi się zaczął @ 12.09 a test owu mi wczoraj kompletnie zbladl (a przedwczorajszy już dawał nadzieję...). Zobaczę jak dziś, ale zaczynam się obawiać cyklu bez owu[emoji45] [emoji24]

Póki co bez badań i na luzie, miałam nadzieję, że uda się od razu[emoji34] Ale jak do końca grudnia nie wyjdzie to zaczniemy badania... chociaż mam nadzieję, że jednak się uda :-)
Witaj w gronie staraczków!
Ja też miałam takie nadzieje, że pójdzie od razu. A tu życie zweryfikowało swoje.
Trzymam kciuki by udało Ci się jak najszybciej :) Do tego czasu życzę miłych "rozmów" z nami :)

Wygląda że lecimy w tym cyklu podobnie. Mi się zaczął @ 12.09 a test owu mi wczoraj kompletnie zbladl (a przedwczorajszy już dawał nadzieję...). Zobaczę jak dziś, ale zaczynam się obawiać cyklu bez owu[emoji45] [emoji24]
Ja mam podobnie. @ 11.09 wg testów z ubiegłych miesięcy owu powinna być dziś (15dc) a tu wczoraj pasek blady i mówię do m właśnie, że coś mi się widzi, że stracimy ten miesiąc :unsure: Ehh oby nie ...
Zobaczymy dziś, bo mój m już takie cuda wyczynia, by polepszyć jakość swoich żołnierzyków, że jestem w szoku :-D

reklama
Jeszcze jest nadzieja :)

U mnie wszystko bez zmian, szyjka wysoko, śluzu dużo i kremowy a cycki bolą okropnie, do @ 6 dni :p
Nie chce mi się do pracy iść, jest zimno i bym sobie dalej spała :p
ja to nie mam pojecia jak sie mierzy tą szyjke i nawet nie zaczynam bo se jeszcze oszkodze :p:p:p sluz mam od dzis biały,grudkowaty....cyce bola ale mam focha na objawy patrzac na objawy Azulki i negatywny test., Odfochuje sie jak ona okresu nie dostanie :p

Do góry