reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja mam podobnie. @ 11.09 wg testów z ubiegłych miesięcy owu powinna być dziś (15dc) a tu wczoraj pasek blady i mówię do m właśnie, że coś mi się widzi, że stracimy ten miesiąc :unsure: Ehh oby nie ...
Zobaczymy dziś, bo mój m już takie cuda wyczynia, by polepszyć jakość swoich żołnierzyków, że jestem w szoku :-D
a co takiego robi?:D ja chyba bede musiała tak na wszelki wypadek mojego czyms wspomoc :)

reklama
Ja na opiece z młodym do końca tygodnia. [emoji849]
Choroba u nas pełna parą. U mnie gorzej bo z katarem :/

Powiedziałam sobie, że jeśli @ nie przyjdzie do pt to idę od rana na betę. Takie założenie. Póki co szyjka wysoko jeszcze. Daje sobie max 3 dni do @.

a co takiego robi?:D ja chyba bede musiała tak na wszelki wypadek mojego czyms wspomoc :)
Przejął się trochę tym, że nam nie wychodzi i ćwiczy codziennie w domu, biega w weekendy ze mną na siłkę. Muszę przyznać, że mu się klata od tego trochę rozrosła :D Jako smakosz piw z lokalnych browarków oraz degustator wszelkich brandy, whisky itp odstawił alkohol zupełnie :szok: Wypijał zazwyczaj 3 kawy dziennie i to takie zalewajki, a teraz rano mała lurka z ekspresu i to bez cukru :D Pija tam wieczorami jakieś smoothie z aktywowanym węglem, młode jęczmienie i takie tam. A teraz jeszcze nie ma ... sexy :baffled: Stwierdził, że żołnierzyki muszą być w jak najlepszej kondycji i nie ma sexy od @. Gdzie ta owu!!! :-D Czy to pomoże, nie mam pojęcia, ale stwierdził, że na pewno nie zaszkodzi. Tonący wszystkiego się chwyci ;)
Czekać tylko jak zapisze się na jakieś męskie forum staraczków :-D:-D:-D:-D:-D

Przejął się trochę tym, że nam nie wychodzi i ćwiczy codziennie w domu, biega w weekendy ze mną na siłkę. Muszę przyznać, że mu się klata od tego trochę rozrosła :D Jako smakosz piw z lokalnych browarków oraz degustator wszelkich brandy, whisky itp odstawił alkohol zupełnie :szok: Wypijał zazwyczaj 3 kawy dziennie i to takie zalewajki, a teraz rano mała lurka z ekspresu i to bez cukru :D Pija tam wieczorami jakieś smoothie z aktywowanym węglem, młode jęczmienie i takie tam. A teraz jeszcze nie ma ... sexy :baffled: Stwierdził, że żołnierzyki muszą być w jak najlepszej kondycji i nie ma sexy od @. Gdzie ta owu!!! :-D Czy to pomoże, nie mam pojęcia, ale stwierdził, że na pewno nie zaszkodzi. Tonący wszystkiego się chwyci ;)
hheh no to rzeczywiście sie przejął:D:D

reklama
Do góry