a co takiego robi? ja chyba bede musiała tak na wszelki wypadek mojego czyms wspomocJa mam podobnie. @ 11.09 wg testów z ubiegłych miesięcy owu powinna być dziś (15dc) a tu wczoraj pasek blady i mówię do m właśnie, że coś mi się widzi, że stracimy ten miesiąc Ehh oby nie ...
Zobaczymy dziś, bo mój m już takie cuda wyczynia, by polepszyć jakość swoich żołnierzyków, że jestem w szoku
reklama
AsiaGJ
Fanka BB :)
Cześć:-)Dziękuję i wzajemnie :-)Witaj w gronie staraczków!
Ja też miałam takie nadzieje, że pójdzie od razu. A tu życie zweryfikowało swoje.
Trzymam kciuki by udało Ci się jak najszybciej Do tego czasu życzę miłych "rozmów" z nami
Lovi23
A jakieś inne objawy owulacji ?Wygląda że lecimy w tym cyklu podobnie. Mi się zaczął @ 12.09 a test owu mi wczoraj kompletnie zbladl (a przedwczorajszy już dawał nadzieję...). Zobaczę jak dziś, ale zaczynam się obawiać cyklu bez owu[emoji45] [emoji24]
martoosia04
Ja na opiece z młodym do końca tygodnia. [emoji849]
Choroba u nas pełna parą. U mnie gorzej bo z katarem :/
Powiedziałam sobie, że jeśli @ nie przyjdzie do pt to idę od rana na betę. Takie założenie. Póki co szyjka wysoko jeszcze. Daje sobie max 3 dni do @.
Choroba u nas pełna parą. U mnie gorzej bo z katarem :/
Powiedziałam sobie, że jeśli @ nie przyjdzie do pt to idę od rana na betę. Takie założenie. Póki co szyjka wysoko jeszcze. Daje sobie max 3 dni do @.
Przejął się trochę tym, że nam nie wychodzi i ćwiczy codziennie w domu, biega w weekendy ze mną na siłkę. Muszę przyznać, że mu się klata od tego trochę rozrosła Jako smakosz piw z lokalnych browarków oraz degustator wszelkich brandy, whisky itp odstawił alkohol zupełnie Wypijał zazwyczaj 3 kawy dziennie i to takie zalewajki, a teraz rano mała lurka z ekspresu i to bez cukru Pija tam wieczorami jakieś smoothie z aktywowanym węglem, młode jęczmienie i takie tam. A teraz jeszcze nie ma ... sexy Stwierdził, że żołnierzyki muszą być w jak najlepszej kondycji i nie ma sexy od @. Gdzie ta owu!!! Czy to pomoże, nie mam pojęcia, ale stwierdził, że na pewno nie zaszkodzi. Tonący wszystkiego się chwycia co takiego robi? ja chyba bede musiała tak na wszelki wypadek mojego czyms wspomoc
Czekać tylko jak zapisze się na jakieś męskie forum staraczków
hheh no to rzeczywiście sie przejąłPrzejął się trochę tym, że nam nie wychodzi i ćwiczy codziennie w domu, biega w weekendy ze mną na siłkę. Muszę przyznać, że mu się klata od tego trochę rozrosła Jako smakosz piw z lokalnych browarków oraz degustator wszelkich brandy, whisky itp odstawił alkohol zupełnie Wypijał zazwyczaj 3 kawy dziennie i to takie zalewajki, a teraz rano mała lurka z ekspresu i to bez cukru Pija tam wieczorami jakieś smoothie z aktywowanym węglem, młode jęczmienie i takie tam. A teraz jeszcze nie ma ... sexy Stwierdził, że żołnierzyki muszą być w jak najlepszej kondycji i nie ma sexy od @. Gdzie ta owu!!! Czy to pomoże, nie mam pojęcia, ale stwierdził, że na pewno nie zaszkodzi. Tonący wszystkiego się chwyci
reklama
martoosia04
U mnie to już żadnych objawów nie ma ani na fasolę ani na @
Przybijam piątkę. Ja z objawów to mam same przeziębieniowe. [emoji24][emoji24][emoji24] i tylko kremowy śluz. I tyle. Nawet brzuch nie boli jak na @. Piersi się uspokoiły. No klapa.