reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

U mnie jeszcze 10 dni do @, według apki jestem po owu ale temperatura wskazuje, że chyba dopiero będzie. To mój pierwszy cykl pomiaru, więc jestem ciekawa co wyjdzie. Może się okaże, że w złych dniach działaliśmy :eek:

reklama
Tylko tymi dwoma skokami nie sugerujcie się bo mieliśmy urodziny i pojawiły się %%

Załączniki

• IMG_20180925_073245.jpg
    IMG_20180925_073245.jpg
    165,9 KB · Wyświetleń: 58
martoosia04, Martkaaa5 zycze Wam zeby @ nie przyszedl :*
ja wczoraj bylam potwierdzic u mojej gin owu i pokazala mi wszystko elegancko nawet widzialam dziurke z której wypłynał płyn:) i mowiła o tych moich jelitach ze masakra ze musze cos z tym zrobic....juz kupilam sliwki suszone i bede jadla od dzis moze to pomoze a jak nie to lekarz

Tylko tymi dwoma skokami nie sugerujcie się bo mieliśmy urodziny i pojawiły się %%
Wygląda że lecimy w tym cyklu podobnie. Mi się zaczął @ 12.09 a test owu mi wczoraj kompletnie zbladl (a przedwczorajszy już dawał nadzieję...). Zobaczę jak dziś, ale zaczynam się obawiać cyklu bez owu[emoji45] [emoji24]

Póki co bez badań i na luzie, miałam nadzieję, że uda się od razu[emoji34] Ale jak do końca grudnia nie wyjdzie to zaczniemy badania... chociaż mam nadzieję, że jednak się uda :-)
Witaj w gronie staraczków!
Ja też miałam takie nadzieje, że pójdzie od razu. A tu życie zweryfikowało swoje.
Trzymam kciuki by udało Ci się jak najszybciej :) Do tego czasu życzę miłych "rozmów" z nami :)

Wygląda że lecimy w tym cyklu podobnie. Mi się zaczął @ 12.09 a test owu mi wczoraj kompletnie zbladl (a przedwczorajszy już dawał nadzieję...). Zobaczę jak dziś, ale zaczynam się obawiać cyklu bez owu[emoji45] [emoji24]
Ja mam podobnie. @ 11.09 wg testów z ubiegłych miesięcy owu powinna być dziś (15dc) a tu wczoraj pasek blady i mówię do m właśnie, że coś mi się widzi, że stracimy ten miesiąc :unsure: Ehh oby nie ...
Zobaczymy dziś, bo mój m już takie cuda wyczynia, by polepszyć jakość swoich żołnierzyków, że jestem w szoku :-D

reklama
Jeszcze jest nadzieja :)

U mnie wszystko bez zmian, szyjka wysoko, śluzu dużo i kremowy a cycki bolą okropnie, do @ 6 dni :p
Nie chce mi się do pracy iść, jest zimno i bym sobie dalej spała :p
ja to nie mam pojecia jak sie mierzy tą szyjke i nawet nie zaczynam bo se jeszcze oszkodze :p:p:p sluz mam od dzis biały,grudkowaty....cyce bola ale mam focha na objawy patrzac na objawy Azulki i negatywny test., Odfochuje sie jak ona okresu nie dostanie :p

Do góry