reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Cześć:-)Dziękuję i wzajemnie :-)
Mnie forum pomogło, choć jestem tutaj chwilkę. Nie raz zastanawiałam się czy ze mną wszystko ok, bo miałam różne, dziwne myśli. A potem człowiek widzi jakiś wpis innej osoby z takimi samymi wątpliwościami i wie, że nie jest ani nienormalny, ani sam z takimi myślami.
Miłego, choć zimnego (brrr), dnia dziewczyny :)

reklama
A jakieś inne objawy owulacji ? :)
Ehh, już sama nie wiem. Temp nie skoczyła wciąż. Szyjka chyba dość wysoko i miękka (?) a śluz przezroczysty, ale mało go. Zrobię dziś kolejny test owu i wrzucę zdj od 8dc do oceny.
Przejął się trochę tym, że nam nie wychodzi i ćwiczy codziennie w domu, biega w weekendy ze mną na siłkę. Muszę przyznać, że mu się klata od tego trochę rozrosła :D Jako smakosz piw z lokalnych browarków oraz degustator wszelkich brandy, whisky itp odstawił alkohol zupełnie :szok: Wypijał zazwyczaj 3 kawy dziennie i to takie zalewajki, a teraz rano mała lurka z ekspresu i to bez cukru :D Pija tam wieczorami jakieś smoothie z aktywowanym węglem, młode jęczmienie i takie tam. A teraz jeszcze nie ma ... sexy :baffled: Stwierdził, że żołnierzyki muszą być w jak najlepszej kondycji i nie ma sexy od @. Gdzie ta owu!!! :-D Czy to pomoże, nie mam pojęcia, ale stwierdził, że na pewno nie zaszkodzi. Tonący wszystkiego się chwyci ;)
Czekać tylko jak zapisze się na jakieś męskie forum staraczków :-D:-D:-D:-D:-D
Wow, no to rzeczywiście się wziął za siebie! Mój rzadko drinkuje i teraz wzięliśmy się za bieganie tak co 2 dni, no i je dużo owoców, ale warzyw nie lubi[emoji45]

Przejął się trochę tym, że nam nie wychodzi i ćwiczy codziennie w domu, biega w weekendy ze mną na siłkę. Muszę przyznać, że mu się klata od tego trochę rozrosła :D Jako smakosz piw z lokalnych browarków oraz degustator wszelkich brandy, whisky itp odstawił alkohol zupełnie :szok: Wypijał zazwyczaj 3 kawy dziennie i to takie zalewajki, a teraz rano mała lurka z ekspresu i to bez cukru :D Pija tam wieczorami jakieś smoothie z aktywowanym węglem, młode jęczmienie i takie tam. A teraz jeszcze nie ma ... sexy :baffled: Stwierdził, że żołnierzyki muszą być w jak najlepszej kondycji i nie ma sexy od @. Gdzie ta owu!!! :-D Czy to pomoże, nie mam pojęcia, ale stwierdził, że na pewno nie zaszkodzi. Tonący wszystkiego się chwyci ;)
Zaszkodzic raczej nie zaszkodzi [emoji1] Ale nie wiem czy to dobry pomysł niestety...

Dotykam ją opuszkiem, ale ta dziurka jakoś strasznie mocno nie jest zamknięta. Ciut jakby poluzowana.
Mnie to już strzela w tym oczekiwaniu do soboty. Za mało cierpliwa jestem a tu jeszcze tyle dni. Dzisiaj mam 26dc. W poprzedniej ciąży w tym dniu miałam plamienie różowy śluz czyli jakby implantacja a teraz nie czuję nic a nic także pewnie lipa.

Mnie to już strzela w tym oczekiwaniu do soboty. Za mało cierpliwa jestem a tu jeszcze tyle dni. Dzisiaj mam 26dc. W poprzedniej ciąży w tym dniu miałam plamienie różowy śluz czyli jakby implantacja a teraz nie czuję nic a nic także pewnie lipa.

U mnie tylko objawy przeziębienia. Owufriend pokazuje 62/100 pkt i 88% pewności testu. Poki co biel. [emoji849]

Możliwe by choroba była silniejsza niż beta? [emoji23]

U mnie tylko objawy przeziębienia. Owufriend pokazuje 62/100 pkt i 88% pewności testu. Poki co biel. [emoji849]

Możliwe by choroba była silniejsza niż beta? [emoji23]
Niby mówią że test jest wiarygodny w dzień okresu. Sama mam znajoma której test w dzień okresu nie wyszedł dopiero tydzień po. Ja w poprzedniej ciąży nie testowałam przed ale biorąc pod uwagę jaka słaba druga kreska mi wyszła, myślę że przed to bym mogła też ujrzeć biel.

reklama
ja to nie mam pojecia jak sie mierzy tą szyjke i nawet nie zaczynam bo se jeszcze oszkodze :p:p:p sluz mam od dzis biały,grudkowaty....cyce bola ale mam focha na objawy patrzac na objawy Azulki i negatywny test., Odfochuje sie jak ona okresu nie dostanie :p
Ja też nie wierzę, bo ból cycków to u mnie norma a na szyjce i śluzie się nie znam :p

Ja na opiece z młodym do końca tygodnia. [emoji849]
Choroba u nas pełna parą. U mnie gorzej bo z katarem :/

Powiedziałam sobie, że jeśli @ nie przyjdzie do pt to idę od rana na betę. Takie założenie. Póki co szyjka wysoko jeszcze. Daje sobie max 3 dni do @.
To życzę zdrowia i trzymam kciuki za brak @ :)

U mnie to już żadnych objawów nie ma ani na fasolę ani na @ ;)
Póki @ nie ma, trzymam kciuki! ❤️

Rzeczywiście bardzo się przejął :D tylko z tym postem od sexu niech nie przesadza, bo to też nie dobrze. Co dwa dni ❤️

Do góry