to pocieszające :*Hihihi może być, moje bolą coraz bardziej
Póki brak @ póty nadziei w końcu jeszcze przed terminem jest
Oho! Trzymam kciuki jeszcze mocniej!
Mi zawsze tam mówiła w poprzednich ciazach, a obie w 1cs
reklama
tylko ze ja od dawna jestem na pieczywie ciemnym, same owoce,warzywa,duzo wody mineralnej...narawde rzadko jem smazone...tluste. ale mam bardzo stresujacy tryb pracy....Dzień dobry!
Jutro wizyta u gina, trochę się stresuje [emoji53]
U nas dzisiaj jak zwykle zimno , ale coś tam słońce próbuje wyjść za chmury Witaj ! Trzymam kciuki za starania [emoji110] Do czwartku daleko , coś się jeszcze może zmienić [emoji6] Trzymam kciuki że @ nie przyszła, a był pozytyw [emoji110] Nie no ładnie urosła... Ważne, żeby @ nie przyszła.. A może właśnie coś koło 27 będzie wiadomo... Zawsze możesz iść na betę i zależy jakiej czułości masz te testy.. Trzymam kciuki za || kreskiTakie problemy warto skonsultować z lekarzem.. Bo nie mają dobrego wpływu na organizm ,a po co masz się męczyć..
Wiem sama po sobie. Ja miałam wychodowanego polipa w jelicie , a warto było się iść badać bo z takich to rak się może zrobić.. Absolutnie nie straszę , tylko może się tak stać...
Dieta dużo daje.. Ja musiałam przejść na wieloziarniste pieczywo.. Zero słodyczy i fast food.. nie jeść smażonego.. Dużo owoców i warzyw
Jeśli się zdecydujesz to idź do rodzinnego , albo wyśle Cię do specjalisty lub na kolonoskopie
buterrfly
Fanka BB :)
Stres robi swoje to fakt... W sumie najwięcej zamieszaniatylko ze ja od dawna jestem na pieczywie ciemnym, same owoce,warzywa,duzo wody mineralnej...narawde rzadko jem smazone...tluste. ale mam bardzo stresujacy tryb pracy....
A zdaża Ci się mieć jakieś bóle żołądka lub właśnie jelit lub uczucie rozpierania pod żebrami ?
Nie, tylko jak sie najem na weekend wiecej niz jem w tygodniu to czuje ze mam nacisk jelit na jajniki szczególnie jak 8 h siedze.... no i zwalam to na stres bo jak jestem w domu dluzszy czas np urlop takie rzeczy nie maja miejsca....Stres robi swoje to fakt... W sumie najwięcej zamieszania
A zdaża Ci się mieć jakieś bóle żołądka lub właśnie jelit lub uczucie rozpierania pod żebrami ?
no i jak zjem cos wiecej np nie wiem dwa talerze zupy zamiast jednego to mam mega wielki brzuch....i nie moge sie go kilak dni pozbyc ale zadnego bolu nigdy nie odczuwalamNie, tylko jak sie najem na weekend wiecej niz jem w tygodniu to czuje ze mam nacisk jelit na jajniki szczególnie jak 8 h siedze.... no i zwalam to na stres bo jak jestem w domu dluzszy czas np urlop takie rzeczy nie maja miejsca....
martoosia04
A wypróżniasz się normalnie?
Nat Bluebell
@Nat Bluebell widzę zaczęłaś macać szyjkę
Same dobre znaki [emoji6] Szyjka na @ byłaby nisko...
A jaka jest miękka czy twarda ?
No stwierdziłam, że zobaczę co tam słychać i nie wiem czy jest miękka czy twarda, bo ledwo sięgam a nie chciałam tam za bardzo grzebać
martoosia04
Ja też z tą miękkością i twardością mam problem zawsze :/
codziennie 1-2 razy ale to jest czesto tak ze w pracy (przepraszam za szczegoły) musze na sile....bo czuje ze musze a nie moge.....A wypróżniasz się normalnie?
reklama
martoosia04
A próbowałaś może jakis leków by sobie pomoc z tym wypróżnieniem. Moze masz jakies mocno zapchane jelita i warto byłoby je udrożnić troche? [emoji848]