reklama
Bunia1992
Fanka BB :)
A ja mam problem z otwarciem mam wrażenie że wiecznie jest otwarta ;P za to miękka twarda bez problemu ;0Ja też z tą miękkością i twardością mam problem zawsze :/
myslalam ze dieta sobie pomoge....i tak jak mowie jak jestem w domu nie mam z tym problemu a w pracy nie mam kiedy wyjsc do wc i juz sie pojawia problem...i tak od pon do pt od okolo rokuA próbowałaś może jakis leków by sobie pomoc z tym wypróżnieniem. Moze masz jakies mocno zapchane jelita i warto byłoby je udrożnić troche? [emoji848]
i nie wiem czy to jest istotne czy nie ale przytyłam przez ostatnie okolo pol roku 6 kg;/myslalam ze dieta sobie pomoge....i tak jak mowie jak jestem w domu nie mam z tym problemu a w pracy nie mam kiedy wyjsc do wc i juz sie pojawia problem...i tak od pon do pt od okolo roku
buterrfly
Nie, tylko jak sie najem na weekend wiecej niz jem w tygodniu to czuje ze mam nacisk jelit na jajniki szczególnie jak 8 h siedze.... no i zwalam to na stres bo jak jestem w domu dluzszy czas np urlop takie rzeczy nie maja miejsca....
Myślę ,że też dużo daje twój tryb pracy.. no i stres.. Próbowałaś nasion chia podobno dobre na trawienieno i jak zjem cos wiecej np nie wiem dwa talerze zupy zamiast jednego to mam mega wielki brzuch....i nie moge sie go kilak dni pozbyc ale zadnego bolu nigdy nie odczuwalam
Oby została sobie tam wysoko [emoji110] Też prawda z grzebaniem, bo można sobie podrażnić i po co..No stwierdziłam, że zobaczę co tam słychać i nie wiem czy jest miękka czy twarda, bo ledwo sięgam [emoji14] a nie chciałam tam za bardzo grzebać
kurde i pewnie stąd ten problem z blokowaniem się, jakbyś podeszła do rodzinnego to pewnie by coś Ci przepisał, żeby wspomóc działanie jelitmyslalam ze dieta sobie pomoge....i tak jak mowie jak jestem w domu nie mam z tym problemu a w pracy nie mam kiedy wyjsc do wc i juz sie pojawia problem...i tak od pon do pt od okolo roku
Tak się dzieje jak Ci tam wszystko zalega.. Ja w ciągu 1,5 miesiąca 12 kg przybrałam.. I tutaj miałam codzienne napady bólu i problemy z wypróżnianiem.. Masakra... Teraz już jest okej i zaczynam chudnąći nie wiem czy to jest istotne czy nie ale przytyłam przez ostatnie okolo pol roku 6 kg;/
nasiona chia jadlam bardzo dlugo juz nie moge na ne patrzec....a Ty brałas cos?ze Ci pomogło?Myślę ,że też dużo daje twój tryb pracy.. no i stres.. Próbowałaś nasion chia podobno dobre na trawienie Oby została sobie tam wysoko [emoji110] Też prawda z grzebaniem, bo można sobie podrażnić i po co..kurde i pewnie stąd ten problem z blokowaniem się, jakbyś podeszła do rodzinnego to pewnie by coś Ci przepisał, żeby wspomóc działanie jelit Tak się dzieje jak Ci tam wszystko zalega.. Ja w ciągu 1,5 miesiąca 12 kg przybrałam.. I tutaj miałam codzienne napady bólu i problemy z wypróżnianiem.. Masakra... Teraz już jest okej i zaczynam chudnąć
buterrfly
U mnie skończyło się kolonoskopią i znalezieniem polipa zstępnicy . Odrazu został usunięty i od tego momentu jest lepiej miałam jeszcze bóle, ale to wiadomo musiało się zagoić.. I moja lekarka rodzinna przepisała mi Debridat ma wspomagać jelita.. Więc jak mnie zaczyna boleć to brać. Póki co nie ruszyłam ich .. Jakby nie pomogało mam przyjść i dostaje skierowanie do specjalisty i robimy rezonans jamy brzusznek.. Lub skierowanie na oddział na badanianasiona chia jadlam bardzo dlugo juz nie moge na ne patrzec....a Ty brałas cos?ze Ci pomogło?
aha....no to u mnie bez lekarza sie nie obejdzie....niby nic mnie nie boli ale na regulacje cos chyba musze miec bo lekka dieta nawet nie pomaga u mnie problem głownie siedzi w glowie..niestety...stres i tryb zycia robi swoje i wez tu zajdz w ciazeU mnie skończyło się kolonoskopią i znalezieniem polipa zstępnicy . Odrazu został usunięty i od tego momentu jest lepiej miałam jeszcze bóle, ale to wiadomo musiało się zagoić.. I moja lekarka rodzinna przepisała mi Debridat ma wspomagać jelita.. Więc jak mnie zaczyna boleć to brać. Póki co nie ruszyłam ich .. Jakby nie pomogało mam przyjść i dostaje skierowanie do specjalisty i robimy rezonans jamy brzusznek.. Lub skierowanie na oddział na badania
Nat Bluebell
Ponoć po wcześniejszym porodzie może być niedomknięta na stałe, tak czytałam.A ja mam problem z otwarciem mam wrażenie że wiecznie jest otwarta ;P za to miękka twarda bez problemu ;0
Swoją sprawdzę jeszcze za kilka dni.
reklama
martoosia04
Ja wyraźnie czuję kiedy jest zamknięta bo nawet opuszek nie wejdzie, ale najczęściej wlasnie opuszek palca wskazującego spokojnie moge wsadzić. Ale tak jest wlasnie ponoc po porodach.
Głowa mi pęka od tej choroby. [emoji849] Ewidentnie idzie przeziębienie :/
Głowa mi pęka od tej choroby. [emoji849] Ewidentnie idzie przeziębienie :/