reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

My z Żabcią mówimy dobranoc[emoji42][emoji7][emoji120]
Zobacz załącznik 901109
Ooo je jakie slicznosci [emoji173][emoji7][emoji7][emoji7]
Cześć wszystkim! :)
Podglądam Was po cichu od tygodnia i tak tu u Was fajnie, że zdecydowałam się założyć konto. Przyjmiecie mnie jeszcze do siebie? :)
Pewnie, witaj [emoji137]
Dzień dobry w ten pochmurny deszczowy poniedziałek zrobiłam test i niestety biało aż miło :baffled:takze czekam na czwartek i na @ :(
Do czwartku to sie jeszcze duzo moze zmienić [emoji14][emoji110][emoji110]
U mnie od rana temp. 37,08! [emoji33][emoji33]
Nie wiem co to ta wczorajsza była. Albo mnie choroba bierze albo co. Co prawda po 5, wstawałam z młodym do wc bo wymiotował ale potem poszłam spac dalej. Az tak by sie utrzymała temp? [emoji848][emoji848] No nic, test i tak biały [emoji23] @ niby na jutro. Choc wg Apki femmometer dopiero na 27, więc i tak czekam i tak czekam. Dobrze że testów ciążowych mam zapas to moge codziennie sprawdzać [emoji23][emoji23][emoji23]
Aaa chba jednaj cos jest na rzeczy skoro temperatura poszła w górę [emoji14][emoji3][emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Cześć wszystkim! :)
Podglądam Was po cichu od tygodnia i tak tu u Was fajnie, że zdecydowałam się założyć konto. Przyjmiecie mnie jeszcze do siebie? :)
Witaj! Zapraszamy[emoji1]
Możemy publicznie :) To nie jest żaden problem dla mnie. Lekarz kazał zrobić mu badanie pod kątem bakterii w nasieniu, ale w innej klinice niż badaliśmy do tej pory. My po otrzymaniu wyniku rozszerzyliśmy badanie o MSOME, test wiązania hiarulonem, fragmentacje DNA. Ogólnie kiepsko mocno jest, suplementów nie bierze na razie, powtórzymy badanie teraz na dniach i zobaczymy. Mam iskierkę nadziei, że może to przejściowe było :(
A mąż nie chce brać suplementów, czy po prostu jeszcze nikt mu nic nie doradził? Mój gin mówił że nawet zwykły kwas foliowy pomaga na zawodnikow. Do tego są suplementy ziołowe, żadnej chemii tam nie ma. Mój nie lubi leków więc go przekonuje że to sama natura w końcu.
Dzień dobry w ten pochmurny deszczowy poniedziałek zrobiłam test i niestety biało aż miło :baffled:takze czekam na czwartek i na @ :(
Martka, może być pozna implantacja, czekamy dalej i głową do góry!
U mnie od rana temp. 37,08! [emoji33][emoji33]
Nie wiem co to ta wczorajsza była. Albo mnie choroba bierze albo co. Co prawda po 5, wstawałam z młodym do wc bo wymiotował ale potem poszłam spac dalej. Az tak by sie utrzymała temp? [emoji848][emoji848] No nic, test i tak biały [emoji23] @ niby na jutro. Choc wg Apki femmometer dopiero na 27, więc i tak czekam i tak czekam. Dobrze że testów ciążowych mam zapas to moge codziennie sprawdzać [emoji23][emoji23][emoji23]
Martoosia, z tego co czytam w takich wypadkach lepiej mierzyć o tej 5, po min 4-5h snu. Ale myślę że ten wczorajszy wynik był prostu zaniżony, a teraz już jest jak być powinno[emoji8]

Ooo je jakie slicznosci [emoji173][emoji7][emoji7][emoji7]Pewnie, witaj [emoji137]Do czwartku to sie jeszcze duzo moze zmienić [emoji14][emoji110][emoji110]Aaa chba jednaj cos jest na rzeczy skoro temperatura poszła w górę [emoji14][emoji3][emoji110][emoji110][emoji110]

Lekka nadzieja wróciła, przyznaję. Aczkolwiek z każdym białym testem ucieka coraz bardziej. Najpierw rano jest jednak taka iskierka że może dziś choc cień - a potem wielki trzask w łeb i biel wizira [emoji24]

Od dwoch dni mam taki mocny bol w dole podbrzusza. Tak jakby nagle lapal mnie skurcz, trwa kilka sekund i puszczal. I tak 2-3 razy dziennie. Chyba okres zbliza sie wielkiki krokami.

Od dwoch dni mam taki mocny bol w dole podbrzusza. Tak jakby nagle lapal mnie skurcz, trwa kilka sekund i puszczal. I tak 2-3 razy dziennie. Chyba okres zbliza sie wielkiki krokami.
Takie bole to podobno na poczatku ciazy są [emoji14] tak przynajmniej dziewczyny mowily [emoji14]
Weź nospe! Jakby coś tam się tworzyło to lepiej nie ryzykować
Jak bardzo boli to tak ale jak to jest chwilowe to po co sie od razu lekami faszerowac ? [emoji57]

reklama
Rano specjalnie nie zrobiłam siusiu więc dzisiejszy test jest w pierwszego moczu. Codziennie tak robię. A nie pije na noc nic.
Ale to mimo wszystko wciąż wcześnie. Poczekaj spokojnie do @.
Takie bole to podobno na poczatku ciazy są [emoji14] tak przynajmniej dziewczyny mowily [emoji14]Jak bardzo boli to tak ale jak to jest chwilowe to po co sie od razu lekami faszerowac ? [emoji57]
Tak wyczytałam na forum u dziewczyn co mają problem z implantacja. Że ta nospa nic nie szkodzi, za to uspokaja tam wszystko na dole, żeby czasem skurcze nie odrzucily zarodka.

Do góry