reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Kurde, co chwilę któraś pisze że ją cycki bolą ha :) zmienimy nazwę grupy na bolące cycki 2018-2019 :p
Hihihi :D może być, moje bolą coraz bardziej :p

Dzień dobry w ten pochmurny deszczowy poniedziałek zrobiłam test i niestety biało aż miło :baffled:takze czekam na czwartek i na @ :(
Póki brak @ póty nadziei :) w końcu jeszcze przed terminem jest

U mnie od rana temp. 37,08! [emoji33][emoji33]
Nie wiem co to ta wczorajsza była. Albo mnie choroba bierze albo co. Co prawda po 5, wstawałam z młodym do wc bo wymiotował ale potem poszłam spac dalej. Az tak by sie utrzymała temp? [emoji848][emoji848] No nic, test i tak biały [emoji23] @ niby na jutro. Choc wg Apki femmometer dopiero na 27, więc i tak czekam i tak czekam. Dobrze że testów ciążowych mam zapas to moge codziennie sprawdzać [emoji23][emoji23][emoji23]
Oho! Trzymam kciuki jeszcze mocniej! :)

dziewczyny a myslicie, że problemy jelitowe mogą miec jakikolwiekj wpływ na zaciązenie??
bo jak chodziłam ostatnie dwa miesiace na monitoringi to ginka zawsze mowila, że mam wiecznie zapchane jelita no i ja osobiscie odczuwam przez to tez mega dyskomfort....nawet jak teraz stosuje diete lekka...;/ a jak byłam teraz w piatek sprawdzic czy pecherzyk pękł to gin zapytał czy miałam kiedykolwiek jakies problemy z jelitami typu zabiegi.....
Mi zawsze tam mówiła w poprzednich ciazach, a obie w 1cs :)

reklama
Bierze mnie jakieś choróbsko do tego [emoji24][emoji24][emoji24] młody moj (ten starszy) też zakatarzony. Dzis w domu zostaje przes te wymioty. Rano w drodze do szkoły mieliśmy powtórkę. [emoji849][emoji849][emoji849]

Dzień dobry!
Jutro wizyta u gina, trochę się stresuje [emoji53]
U nas dzisiaj jak zwykle zimno , ale coś tam słońce próbuje wyjść za chmury
Cześć wszystkim! :)
Podglądam Was po cichu od tygodnia i tak tu u Was fajnie, że zdecydowałam się założyć konto. Przyjmiecie mnie jeszcze do siebie? :)
Witaj ! Trzymam kciuki za starania [emoji110]
Dzień dobry w ten pochmurny deszczowy poniedziałek zrobiłam test i niestety biało aż miło :baffled:takze czekam na czwartek i na @ :(
Do czwartku daleko , coś się jeszcze może zmienić [emoji6] Trzymam kciuki że @ nie przyszła, a był pozytyw [emoji110]
U mnie od rana temp. 37,08! [emoji33][emoji33]
Nie wiem co to ta wczorajsza była. Albo mnie choroba bierze albo co. Co prawda po 5, wstawałam z młodym do wc bo wymiotował ale potem poszłam spac dalej. Az tak by sie utrzymała temp? [emoji848][emoji848] No nic, test i tak biały [emoji23] @ niby na jutro. Choc wg Apki femmometer dopiero na 27, więc i tak czekam i tak czekam. Dobrze że testów ciążowych mam zapas to moge codziennie sprawdzać [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie no ładnie urosła... Ważne, żeby @ nie przyszła.. A może właśnie coś koło 27 będzie wiadomo... Zawsze możesz iść na betę i zależy jakiej czułości masz te testy.. Trzymam kciuki za || kreski
dziewczyny a myslicie, że problemy jelitowe mogą miec jakikolwiekj wpływ na zaciązenie??
bo jak chodziłam ostatnie dwa miesiace na monitoringi to ginka zawsze mowila, że mam wiecznie zapchane jelita no i ja osobiscie odczuwam przez to tez mega dyskomfort....nawet jak teraz stosuje diete lekka...;/ a jak byłam teraz w piatek sprawdzic czy pecherzyk pękł to gin zapytał czy miałam kiedykolwiek jakies problemy z jelitami typu zabiegi.....
Takie problemy warto skonsultować z lekarzem.. Bo nie mają dobrego wpływu na organizm ,a po co masz się męczyć..
Wiem sama po sobie. Ja miałam wychodowanego polipa w jelicie , a warto było się iść badać bo z takich to rak się może zrobić.. Absolutnie nie straszę , tylko może się tak stać...
Dieta dużo daje.. Ja musiałam przejść na wieloziarniste pieczywo.. Zero słodyczy i fast food.. nie jeść smażonego.. Dużo owoców i warzyw
Jeśli się zdecydujesz to idź do rodzinnego , albo wyśle Cię do specjalisty lub na kolonoskopie

Martoosia, współczuję. Oby nie rotawirus :/
Zdrowiejcie tam!

Mnie cycki nadal bolą, coraz bardziej ale przed @ zazwyczaj bolą. Co prawda jeszcze 9 dni... No i szyjka mega wysoko, więc nie wiem.

Ale to mimo wszystko wciąż wcześnie. Poczekaj spokojnie do @.Tak wyczytałam na forum u dziewczyn co mają problem z implantacja. Że ta nospa nic nie szkodzi, za to uspokaja tam wszystko na dole, żeby czasem skurcze nie odrzucily zarodka.
No niby nic nie zaszkodzi. Ale jakos nie jestem przekonana ze nospa moze az tak pomóc [emoji57]
Bierze mnie jakieś choróbsko do tego [emoji24][emoji24][emoji24] młody moj (ten starszy) też zakatarzony. Dzis w domu zostaje przes te wymioty. Rano w drodze do szkoły mieliśmy powtórkę. [emoji849][emoji849][emoji849]
Czyzby i u ciebie choroba byla pierwszym objawem.. ? [emoji57]

reklama
Do góry