Dzień dobry!
Jutro wizyta u gina, trochę się stresuje [emoji53]
U nas dzisiaj jak zwykle zimno , ale coś tam słońce próbuje wyjść za chmury
Cześć wszystkim!
Podglądam Was po cichu od tygodnia i tak tu u Was fajnie, że zdecydowałam się założyć konto. Przyjmiecie mnie jeszcze do siebie?
Witaj ! Trzymam kciuki za starania [emoji110]
Dzień dobry w ten pochmurny deszczowy poniedziałek zrobiłam test i niestety biało aż miło
takze czekam na czwartek i na @
Do czwartku daleko , coś się jeszcze może zmienić [emoji6] Trzymam kciuki że @ nie przyszła, a był pozytyw [emoji110]
U mnie od rana temp. 37,08! [emoji33][emoji33]
Nie wiem co to ta wczorajsza była. Albo mnie choroba bierze albo co. Co prawda po 5, wstawałam z młodym do wc bo wymiotował ale potem poszłam spac dalej. Az tak by sie utrzymała temp? [emoji848][emoji848] No nic, test i tak biały [emoji23] @ niby na jutro. Choc wg Apki femmometer dopiero na 27, więc i tak czekam i tak czekam. Dobrze że testów ciążowych mam zapas to moge codziennie sprawdzać [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie no ładnie urosła... Ważne, żeby @ nie przyszła.. A może właśnie coś koło 27 będzie wiadomo... Zawsze możesz iść na betę i zależy jakiej czułości masz te testy.. Trzymam kciuki za || kreski
dziewczyny a myslicie, że problemy jelitowe mogą miec jakikolwiekj wpływ na zaciązenie??
bo jak chodziłam ostatnie dwa miesiace na monitoringi to ginka zawsze mowila, że mam wiecznie zapchane jelita no i ja osobiscie odczuwam przez to tez mega dyskomfort....nawet jak teraz stosuje diete lekka...;/ a jak byłam teraz w piatek sprawdzic czy pecherzyk pękł to gin zapytał czy miałam kiedykolwiek jakies problemy z jelitami typu zabiegi.....
Takie problemy warto skonsultować z lekarzem.. Bo nie mają dobrego wpływu na organizm ,a po co masz się męczyć..
Wiem sama po sobie. Ja miałam wychodowanego polipa w jelicie , a warto było się iść badać bo z takich to rak się może zrobić.. Absolutnie nie straszę , tylko może się tak stać...
Dieta dużo daje.. Ja musiałam przejść na wieloziarniste pieczywo.. Zero słodyczy i fast food.. nie jeść smażonego.. Dużo owoców i warzyw
Jeśli się zdecydujesz to idź do rodzinnego , albo wyśle Cię do specjalisty lub na kolonoskopie