reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
W ogole to od dziś mi mokro[emoji23] nie mówiłam nic wczesniej bo nie bylam pewna. Musialam poobserwowac[emoji13] no i jestem pewna ze mam uczucie mokrosci, na bieliźnie jest czysto ale w srodku jest sporo takiego bialego sluzu, jest bez zapachu, nie ciągnie się, taki zwykły[emoji13] tą mokrość czuje najbardziej jak chodzę[emoji13]

Jak to wszystko zwiastuje okres to jak Bogaa kocham ide do psychiatryka[emoji23]
Ja tak miałam i pytałam dziewczyny tutaj na forum czy miały takie dziwne uczucie mokrosci jakby im miało zaraz coś polecieć albk dostać okres ale na majtkach suchutko. Oj Azulek powiem Ci ,że czekam z niecierpliwością na Twoje testowanie!

Kupiłam jakieś tabletki na nudności w ciąży, w których jest już kwas foliowy i właśnie Pani w aptece powiedziała żeby dodatkowo już nie brać :)

Na pewno nikt nie odbierze tego zle, wiem o czym mówisz.. akurat nie w tej kwestii, ale znam to uczucie, o którym teraz piszesz. W sumie to się nie spodziewałam ciąży, wczoraj już zaczęłam czytać o policystycznych jajnikach, które któraś z was mi zasugerowała. Moim zdaniem życie jest o tyle niesprawiedliwe, ze "madki" z patologii maja dzieci na zawołanie, a kobiety, które naprawdę mogłyby dać niewyobrażalnie wielka miłość dziecku nie mogą go mieć.. Nad tym ciagle ubolewam, bo teraz ten problem jest wszechobecny. Dlatego kochane staraczki trzymam za was mocno kciuki! I wierze w to, ze szczęście i do was przyjdzie! Ściskam cieplutko :*
Nie chcialam cie urazic czy coś, po prostu troche chyba marudze bo zbliza sie @ wiec to norma... po prostu pewnie czesci z nas robi sie przykro kiedy ktos kto sie wczesniej nie udzielał napisze jeden dwa posty i juz wrzuca foto ||.. czlowiek czuje wtedy mimowolnie taka troche zazdrosc i niesprawiedliwość[emoji58]
Wybaczcie musze chyba skonczyc temat bo teraz ja serio marudze [emoji57]

W ogole to od dziś mi mokro[emoji23] nie mówiłam nic wczesniej bo nie bylam pewna. Musialam poobserwowac[emoji13] no i jestem pewna ze mam uczucie mokrosci, na bieliźnie jest czysto ale w srodku jest sporo takiego bialego sluzu, jest bez zapachu, nie ciągnie się, taki zwykły[emoji13] tą mokrość czuje najbardziej jak chodzę[emoji13]

Jak to wszystko zwiastuje okres to jak Bogaa kocham ide do psychiatryka[emoji23]
Ja tak miałam i pytałam dziewczyny tutaj na forum czy miały takie dziwne uczucie mokrosci jakby im miało zaraz coś polecieć albk dostać okres ale na majtkach suchutko. Oj Azulek powiem Ci ,że czekam z niecierpliwością na Twoje testowanie!

My nie wyciskany. Z winem jest inaczej winogron wrzuca się do balona,
No to chyba spory spadek ale może jeszcze nie jest przesądzone?O wow! To ile kg zebraliście? I w jaki sposób wyciskacie?Gratuluję!
ktory stoi w ciepłym miejscu zasypuje się to cukrem i puszcza sok później itd. Cały proces trwa sporo ale warto.

Nie chcialam cie urazic czy coś, po prostu troche chyba marudze bo zbliza sie @ wiec to norma... po prostu pewnie czesci z nas robi sie przykro kiedy ktos kto sie wczesniej nie udzielał napisze jeden dwa posty i juz wrzuca foto ||.. czlowiek czuje wtedy mimowolnie taka troche zazdrosc i niesprawiedliwość[emoji58]
Wybaczcie musze chyba skonczyc temat bo teraz ja serio marudze [emoji57]
Kazdy tu ma prawo do wypowiadania sie[emoji5][emoji8]
Watwk jest otwart wiec jakby nie bylo kazdy tu moze pisac. Nawet myslalam kiedys nad zamknietym

Zaniepokoił, robiłam betę 39dc, ale wyszła negatywna, wiec sobie dałam spokój :) do teraz..
Nie wiedziałam, ze trzeba powtarzać, dziękuje tak zrobię :)
Czyli pewnie jeszcze bylo za wcześnie na bete bo owu sie bardzo przesunela.
Powtórzyć trzeba po 48/72h jak ci wyjdzie pozytywny wynik

Oj niecierpliwie czekam na wynki twojego testu w tym tygodniu [emoji6] a czuje ze go zrobisz[emoji14]

A w razie co ja z toba do psychiatryka bo ja tam juz powinnam byc juz kilka miesięcy temu z tymi moimi objawami [emoji23]

reklama
Kamilka- i wam się uda niedługo:) trzeba się cieszyć z każdych dwóch kresek. Dla mnie to bez różnicy czy ktoś napisał 3 posty czy 8 tysięcy. Zresztą Lena ma sporo pytań to zawsze można coś doradzic :)

Do góry