reklama
Dżasta :)
Fanka BB :)
Zdrowka dla męża [emoji6]
A ja pije kawkę, dwa wiadra winogron przebrane, sok sie robi, tz sie uczy na egzamin, a ja chyba zaraz młodego na dwor wezme co bedziemy siedziec w domu [emoji3] no i zleci dzień [emoji6]
Dziękuję w jego imieniu
Ja już po kawce i śniadaniu
Ja niestety winogron nie mam ale za to mi tż przyniósł od kogoś gruszki i nim je meszki zjedzą to też coś muszę z nich zrobić
Dżasta :)
Hej Dziś testowałam i dwie grube krechy. Czyli jednak to nie żadna choroba, uff! No to teraz się będzie działo, od rana nie mogę sobie znaleźć miejsca, ciagle w nerwach
Ooo super no to ewidentne gratulacje
Pokazuj zdjęcie nam
1
185097
Gość
Pieknie! Opowiadaj objawy jakie mialas[emoji5]Hej Dziś testowałam i dwie grube krechy. Czyli jednak to nie żadna choroba, uff! No to teraz się będzie działo, od rana nie mogę sobie znaleźć miejsca, ciagle w nerwach
Gratulacje [emoji16]Hej Dziś testowałam i dwie grube krechy. Czyli jednak to nie żadna choroba, uff! No to teraz się będzie działo, od rana nie mogę sobie znaleźć miejsca, ciagle w nerwach
Kaamilaaa
Gratulacje [emoji6]Hej Dziś testowałam i dwie grube krechy. Czyli jednak to nie żadna choroba, uff! No to teraz się będzie działo, od rana nie mogę sobie znaleźć miejsca, ciagle w nerwach
Lovi23
Gratulacje [emoji1]Hej Dziś testowałam i dwie grube krechy. Czyli jednak to nie żadna choroba, uff! No to teraz się będzie działo, od rana nie mogę sobie znaleźć miejsca, ciagle w nerwach
1
185097
Gość
Nie mam testu SłońceAzulka- czekam na Twoje testowanie bardziej jak na swoje [emoji1] weź no się przełam i siknij [emoji1]
Trzymasz nas w niepewności [emoji41]
Dopiero na wtorek przyjda mi owulacyjne a tam tez ciazowe sa i zrobie jak @ nie przyjdzie
reklama
Ooo super gratulacje a dlaczego te nerwy jeśli można zapytaćHej Dziś testowałam i dwie grube krechy. Czyli jednak to nie żadna choroba, uff! No to teraz się będzie działo, od rana nie mogę sobie znaleźć miejsca, ciagle w nerwach