reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Lena, gratuluję!!
Trzymam kciuki za pozostałe testujące i starające się dziewczyny. We wrześniu troszkę daliśmy ciała z mężem, ale w październiku będzie inaczej. Czekam aż skończy się okres i działamy. Dziewczyny nastawiam się n ciążę. Dwa lata temu zaszłam w ciążę w październiku, więc i tym razem się uda :) Czuję to !!!! Będą z tego dzieci :) Biorę się do pracy i nie ma , że zmęczona, że boli głowa ;P

Dziewczyny chętnie się pochwale testem, tylko powiedzcie mi jak tu wstawić zdjęcie? Jestem na forum od wczoraj i kompletnie jeszcze nie rozumiem :confused:

A jesteś na stronie www czy w aplikacji ? Bo jak w aplikacji to na górze jest taka spineczka , agrafka coś takiego i tam jest dodaj załącznik i z galerii w tele dodać ;) a na www to na dole jest wyślij plik i dodajesz z kompa ;)

Lena, gratuluję!!
Trzymam kciuki za pozostałe testujące i starające się dziewczyny. We wrześniu troszkę daliśmy ciała z mężem, ale w październiku będzie inaczej. Czekam aż skończy się okres i działamy. Dziewczyny nastawiam się n ciążę. Dwa lata temu zaszłam w ciążę w październiku, więc i tym razem się uda :) Czuję to !!!! Będą z tego dzieci :) Biorę się do pracy i nie ma , że zmęczona, że boli głowa ;P
Brawo [emoji8] bardzo dobre podejście! Trzymam kciuki

Lena, gratuluję!!
Trzymam kciuki za Wasze październikowe szczęście[emoji173]

Hej dziewczyny [emoji4]

U mnie dzisiaj brzydka pogoda, zimno okropnie [emoji51] Tylko siedzieć z herbatką..
Upiekłam dzisiaj ciasto "Pleśniak" zobaczymy co z tego będzie ..
Obiad niedługo będzie gotowy [emoji4]
A później idziemy z Tż na spacer , nie ma co siedzieć też ciągle w domu ...

Gratuluję || kreseczek ! [emoji4]

Trzymam kciuki za staraczki i te niedługo testujące [emoji8] [emoji110] [emoji110]

U mnie juz po ciąży.... znaczy nie udało sie. Spadek dzis do 36,79 wiec czekam na @.

Załamałam sie totalnie. Taki spadek z dnia na dzień [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] szybki szok. Ale powiedziałam sobie, że startuję z badaniami! Muszę wiedzieć czy coś jest nie tak.
Kiedy termin @ może jeszcze jest szansa?

Oo nieźle :/ myślałam, że tylko ja trafiłam taki egzemplarz co twierdzi , że trochę wypije a co do czego to się nawali jak świnia :wściekła/y:
A jeszcze wystawił Cie bo nie wzięłaś okularów :(
Ja to i tak zwykle jestem kierowcą w takich sytuacjach , bo zwykle nie piję alkoholu... :no2:

My wczoraj też u znajomych ale odrazu ustalone że ja wracam ;);)
No ja dałam się nabrać, że on prowadzi, bo ja nie lubię w nocy tak daleko jeździć, ale musiałam :p Ale przeprosił pięknymi kwiatami ❤️ IMG_20180923_105903~2.jpg

Witam się a rana[emoji5]
Pogoda piękna! Słońce świeci od rana!
Cycuchy oczywiście bolą! Dziś mam wrażenie że coraz mocniej![emoji23] w ogole ból zaczął mi sie rozchodzić na boki, nie wiem jak to wytłumaczyć, no ale bolą całe![emoji23]
Ból w podbrzuszu i okolicy jajników też jest. Także nic nowego. Wczoraj na wieczór znów czułam się chora, miałam 37,1° a dziś już normalnie[emoji13]
Już tydzień mnie męczą te cycki, ale jeszcze kilka dni i się wszystko wyjaśni[emoji16]

Jakie plany na dziś?
Dobrze! Objawy wspaniałe :D czekam razem z Tobą na wtorkowe testy :)

Hej :) Dziś testowałam i dwie grube krechy. Czyli jednak to nie żadna choroba, uff! No to teraz się będzie działo, od rana nie mogę sobie znaleźć miejsca, ciagle w nerwach :(
❤️❤️❤️ Gratuluję! Jakieś objawy?

Załączniki

• IMG_20180923_105903~2.jpg
    IMG_20180923_105903~2.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 43
reklama
Nat Bluebell piękne kwiaty [emoji4]

U mnie dzisiaj też brzydka pogoda i ziiiimno. Robię obiad, a później z tż do znajomych zobaczyć ich malutkie bobo :)

Do góry