reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dzień dobry dziś kochane. U mnie wczoraj minął termin @, oczywiście małpy nie ma. Mam nadzieję że nic złego się nie nie wydarzy bo nie ukrywam że boję sie poronienia.... Wizyte mam umówiona na za dwa tygodnie, to będzie długi czas...

Hej , dasz radę ;) tyle wytrzymałaś od ostatniej @ w staraniach i w czekaniu na 2 kreski , że i teraz te 2tyg zlecą nim się obejrzysz ;)

reklama
Hehe no ja byłam tylko raz u faceta no i w sumie był delikatny , ale kobiety też są delikatne - zależy pewnie od kobiety i jej podejścia ;)
W moim mieście jest tylko jedna kobieta gin i tylko na NFZ tak to sami faceci. Swoją drogą ciekawe czemu w tym zawodzie przeważają mężczyźni [emoji1] [emoji1]

Witam się a rana[emoji5]
Pogoda piękna! Słońce świeci od rana!
Cycuchy oczywiście bolą! Dziś mam wrażenie że coraz mocniej![emoji23] w ogole ból zaczął mi sie rozchodzić na boki, nie wiem jak to wytłumaczyć, no ale bolą całe![emoji23]
Ból w podbrzuszu i okolicy jajników też jest. Także nic nowego. Wczoraj na wieczór znów czułam się chora, miałam 37,1° a dziś już normalnie[emoji13]
Już tydzień mnie męczą te cycki, ale jeszcze kilka dni i się wszystko wyjaśni[emoji16]

Jakie plany na dziś?

Azulka ja mam identycznie. Dla mnie ciąża chociaż bardzo upragniona to wydaje się czymś abstrakcyjnym. Wydaje mi się, że jak kiedyś się uda to nie uwierzę i tak że się udało, dopóki nie urodzę :rofl2::rofl2::rofl2:
Ja nie mam Twoich danych do pierwszej strony:* ale z tego co pamietam to Ty też się już długo starasz?

Witam się a rana[emoji5]
Cycuchy oczywiście bolą! Dziś mam wrażenie że coraz mocniej![emoji23] w ogole ból zaczął mi sie rozchodzić na boki, nie wiem jak to wytłumaczyć, no ale bolą całe![emoji23]
Ból w podbrzuszu i okolicy jajników też jest. Także nic nowego. Wczoraj na wieczór znów czułam się chora, miałam 37,1° a dziś już normalnie[emoji13]
Już tydzień mnie męczą te cycki, ale jeszcze kilka dni i się wszystko wyjaśni[emoji16]

Jakie plany na dziś?
Brzmi to wszystko obiecująco :>

W moim mieście jest tylko jedna kobieta gin i tylko na NFZ tak to sami faceci. Swoją drogą ciekawe czemu w tym zawodzie przeważają mężczyźni [emoji1] [emoji1]

A u mnie odwrotnie :p Same babeczki i jeden starszy facet i teraz podobno jakiś nowy jest facet gin a tak same babeczki mamy hehe pewnie zależy od rejonu :D

Witam się a rana[emoji5]

Jakie plany na dziś?
Pięknie to wszystko brzmi :D

Witam się a rana[emoji5]

Jakie plany na dziś?

Ja miałam trochę posprzątać ale mi się nie chce :p ale pewnie troszkę ogarnę ...
Mój tż właśnie się rozkłada, zaczął kaszleć i go gardło boli :/ byliśmy u znajomych i oni chorują trochę z dziećmi więc go zarazki pewnie przyatakowały :p więc pewnie dziś cały dzień szpital :szok:
A ja pojadę jeszcze do chrześnicy po południu zawieźć świnkę morską od znajomych i tak zleci dzień a jutro do pracyyyy :sorry:

reklama
Ja miałam trochę posprzątać ale mi się nie chce [emoji14] ale pewnie troszkę ogarnę ...
Mój tż właśnie się rozkłada, zaczął kaszleć i go gardło boli :/ byliśmy u znajomych i oni chorują trochę z dziećmi więc go zarazki pewnie przyatakowały [emoji14] więc pewnie dziś cały dzień szpital :szok:
A ja pojadę jeszcze do chrześnicy po południu zawieźć świnkę morską od znajomych i tak zleci dzień a jutro do pracyyyy :sorry:
Zdrowka dla męża [emoji6]

A ja pije kawkę, dwa wiadra winogron przebrane, sok sie robi, tz sie uczy na egzamin, a ja chyba zaraz młodego na dwor wezme co bedziemy siedziec w domu [emoji3] no i zleci dzień [emoji6]

Do góry