1
185097
Gość
Net Bluebell kwiaty piękne! Brawo dla meza za przeprosiny[emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja dałam się nabrać, że on prowadzi, bo ja nie lubię w nocy tak daleko jeździć, ale musiałam Ale przeprosił pięknymi kwiatami Zobacz załącznik 900894
No to chyba spory spadek ale może jeszcze nie jest przesądzone?U mnie juz po ciąży.... znaczy nie udało sie. Spadek dzis do 36,79 wiec czekam na @.
Załamałam sie totalnie. Taki spadek z dnia na dzień [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] szybki szok. Ale powiedziałam sobie, że startuję z badaniami! Muszę wiedzieć czy coś jest nie tak.
O wow! To ile kg zebraliście? I w jaki sposób wyciskacie?U nas to samo tylko 105 liyrow wina wyjdzie, po zbiorach ogrodowych. Winogron obrofzil w tym roku
Gratuluję!Hej Dziś testowałam i dwie grube krechy. Czyli jednak to nie żadna choroba, uff! No to teraz się będzie działo, od rana nie mogę sobie znaleźć miejsca, ciagle w nerwach
To piekne co napisalas![emoji173]Wzięło mnie na smęty. Uciekam.
A dobrze pod względem DC czy ciąży ? ;PAleż mnie zaskoczył tymi różami! [emoji173]️ więc jednak mam dobry dzień
Po południu przyjdą znajomi, koleżanka jest w 7 miesiącu [emoji173]️ muszę zarazić się od niej
Dzisiaj macałam szyjkę i kurcze, jest tak wysoko że ledwo sięgnęłam to chyba dobrze w drugiej połowie cyklu?