reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Już.po wizycie. Nie wiem czy byłam tam 3 minuty czy mniej :-/ powiedział że sluzowka wygląda jak na 2 faze cyklu. I że już po owulacji ale nawet nie jeździł tym sprzętem w lewo i prawo żeby obejrzeć jajniki tylko od razu stwierdził i po badaniu:/ powiedział że mamy się starać po 12 dc dopiero a moja gin.mi.mówi żeby tak co 2 dni średnio....No i badań żadnych nie trzeba skoro już kiedyś.urodziłam i po roku zaczniemy dopiero leczenie.....
No właśnie hin ginowi nie równy. Ja bym się starała co 2 dni bez przerwy.

Hehe jaki pomysłowy [emoji14]
Mi też czasami pryszcze wyskakują na cycku albo na plecach , gdzie nigdy nie miałam problemów w pryszczami, krostami itd. :/ ale może to przez te gorące dni latem :confused:
Ja mam kłopot z pryszczami na plecach i na cyckach.. Rzadko gdzieś na twarzy.. Ale u mnie to chyba wina testosteronu .. Bo jeszcze mam problemy ze zbędnym owłosieniem
Tak ,już byłam wczoraj o 17 miałam wynik beta ładna 1731. Brzuch dalej boli.. ale najważniejsze ,że rośnie beta teraz grzecznie czekam na wizytę. Dziękuję za zainteresowanie :*
To świetnie, że wszystko wporządku [emoji8] Teraz czekaj do wizyty i daj Nam znać jak się macie [emoji4]

Cześć dziewczyny. Chciałam do Was dołączyć. Mam już dwie córki w wieku 11 i 8 lat. W poprzednie dwie ciąże zaszłam błyskawicznie (pierwsza w pierwszym cyklu, druga po pierwszym stosunku ). Teraz już dwa cykle za nami i nic.... W międzyczasie okazało się, że mam złe wyniki badań tarczycy - jeszcze nie wiem co i jak endokrynologa mam w przyszłym tygodniu.
Strasznie się tym wszystkim podłamałam. Mam mnóstwo wątpliwości. Może jest już za późno, może nie trzeba robić nic na siłę, może tak ma być. Z drugiej strony oboje z mężem mocno nakręciliśmy się na to trzecie dziecko. Jak widzę kobiety w ciąży albo z wózkiem to po prostu nie mogę :no2::no2::no2:. Do tego okazało się że szwagierka (młodsza 10 lat ode mnie) jest w ciąży. Strasznie ciężko mi słuchać jak się z tej ciąży cieszy. Nikomu z bliskich nie mówiliśmy, że się staramy więc też trudno mieć pretensje, że rodzina ciągle rozmawia na ten temat. A ja patrzę na ten rosnący brzuszek i tak mi przykro, że to nie ja :hmm::hmm::hmm:.
Hej! Będzie dobrze ;) najważniejsze się nie denerwować ;)

reklama
a tak jeszcze mi sie przypomnialo, jak lekarz stwierdzil po usg ze jestem juz w 2 fazie cyklu to zapytal czy wczoraj i przedwczoraj robilismy z mezem fikolki. da sie po usg stwierdziec kiedy mniej wiecej pecherzyk pękł?
Podobno tak bo uwalanoa się jakiś tam płyn po pęknięciu ,który do trzech dni zalega w jajowodach. Mama ginekolog o tym kiedyś pisała.

Do góry