reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Już.po wizycie. Nie wiem czy byłam tam 3 minuty czy mniej :-/ powiedział że sluzowka wygląda jak na 2 faze cyklu. I że już po owulacji ale nawet nie jeździł tym sprzętem w lewo i prawo żeby obejrzeć jajniki tylko od razu stwierdził i po badaniu:/ powiedział że mamy się starać po 12 dc dopiero a moja gin.mi.mówi żeby tak co 2 dni średnio....No i badań żadnych nie trzeba skoro już kiedyś.urodziłam i po roku zaczniemy dopiero leczenie.....
No właśnie hin ginowi nie równy. Ja bym się starała co 2 dni bez przerwy.

Hehe jaki pomysłowy [emoji14]
Mi też czasami pryszcze wyskakują na cycku albo na plecach , gdzie nigdy nie miałam problemów w pryszczami, krostami itd. :/ ale może to przez te gorące dni latem :confused:
Ja mam kłopot z pryszczami na plecach i na cyckach.. Rzadko gdzieś na twarzy.. Ale u mnie to chyba wina testosteronu .. Bo jeszcze mam problemy ze zbędnym owłosieniem
Tak ,już byłam wczoraj o 17 miałam wynik beta ładna 1731. Brzuch dalej boli.. ale najważniejsze ,że rośnie beta teraz grzecznie czekam na wizytę. Dziękuję za zainteresowanie :*
To świetnie, że wszystko wporządku [emoji8] Teraz czekaj do wizyty i daj Nam znać jak się macie [emoji4]

Cześć dziewczyny. Chciałam do Was dołączyć. Mam już dwie córki w wieku 11 i 8 lat. W poprzednie dwie ciąże zaszłam błyskawicznie (pierwsza w pierwszym cyklu, druga po pierwszym stosunku ). Teraz już dwa cykle za nami i nic.... W międzyczasie okazało się, że mam złe wyniki badań tarczycy - jeszcze nie wiem co i jak endokrynologa mam w przyszłym tygodniu.
Strasznie się tym wszystkim podłamałam. Mam mnóstwo wątpliwości. Może jest już za późno, może nie trzeba robić nic na siłę, może tak ma być. Z drugiej strony oboje z mężem mocno nakręciliśmy się na to trzecie dziecko. Jak widzę kobiety w ciąży albo z wózkiem to po prostu nie mogę :no2::no2::no2:. Do tego okazało się że szwagierka (młodsza 10 lat ode mnie) jest w ciąży. Strasznie ciężko mi słuchać jak się z tej ciąży cieszy. Nikomu z bliskich nie mówiliśmy, że się staramy więc też trudno mieć pretensje, że rodzina ciągle rozmawia na ten temat. A ja patrzę na ten rosnący brzuszek i tak mi przykro, że to nie ja :hmm::hmm::hmm:.
Hej! Będzie dobrze ;) najważniejsze się nie denerwować ;)

reklama
a tak jeszcze mi sie przypomnialo, jak lekarz stwierdzil po usg ze jestem juz w 2 fazie cyklu to zapytal czy wczoraj i przedwczoraj robilismy z mezem fikolki. da sie po usg stwierdziec kiedy mniej wiecej pecherzyk pękł?
Podobno tak bo uwalanoa się jakiś tam płyn po pęknięciu ,który do trzech dni zalega w jajowodach. Mama ginekolog o tym kiedyś pisała.

Do góry