reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A u nas za tydzień skończy 9 miesięcy... I jeszcze ani jednego zeba na pokładzie [emoji12] trochę zaczynam się tym martwić. Ale znam dziewczynkę, której pierwszy ząb wyszedł jak skończyła rok - to się pocieszam [emoji1]
U nas pierwszy ząb wyszedł jak miała 11 miesięcy. Teraz nadrabia. Kilku jeszcze brakuje i będzie komplet ;)

Jeju dziewczyny...ale się cieszę na ten dzisiejszy dzień [emoji7][emoji7] Mąż wraca i juz sie doczekac nie mogę az stanie w drzwiach [emoji23] chciałabym, alb ten tydzien zaowocował w fasolkę... Ale znając szczęście owu będzie po wyjezdzie [emoji23][emoji23] jak zawsze [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja jeszcze miałam awersje do sałatki jarzynowej , a wiadomo bez tej sałatki to nie ma imprezy [emoji12]
Teraz dla odmiany się nią zajadam [emoji173]

dziewczyny a jak długo po domniemanej owulacji powinien sie utrzymywac rozciągliwy śluz?
Powinien kończyć się w dniu owulacj ew dzień po, potem już nieplodne i sluz się zmienia.
Ja nie wiem czemu teraz mam wodnisty...

A u nas za tydzień skończy 9 miesięcy... I jeszcze ani jednego zeba na pokładzie [emoji12] trochę zaczynam się tym martwić. Ale znam dziewczynkę, której pierwszy ząb wyszedł jak skończyła rok - to się pocieszam [emoji1]
Moje obie dopiero w okolicach roczku zaczęły zabkowac, ja sama z resztą też :)

Od ok 2 godzin, odkad wrocilam ze sklepu pobolewa mnie prawy jajnik na zmiane z kluciem. Kurcze az mi to przeszkadza. Moze dlatego ze dzwigalam do auta wor ziemi bo zaraz przesadzam kwiatki
No właśnie co to są te klucia?

Jeju dziewczyny...ale się cieszę na ten dzisiejszy dzień [emoji7][emoji7] Mąż wraca i juz sie doczekac nie mogę az stanie w drzwiach [emoji23] chciałabym, alb ten tydzien zaowocował w fasolkę... Ale znając szczęście owu będzie po wyjezdzie [emoji23][emoji23] jak zawsze [emoji23][emoji23][emoji23]
Życzę super wieczoru :) ❤️

reklama
Życzę mega udanego dnia, wieczoru i bawcie się dobrze :) o której będzie i na jak długo przyjeżdża?

Do góry