reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A pewnie dopiero koło 20 będzie w domu [emoji16] na tydzien. W czwartek juz wylatuje na niewiadomo ile [emoji58]
Oby udany i owocny ten tydzień był [emoji8] A myśleliście o tym żebyście razem tam się przenieśli czy nie macie takiej opcji ? Może już pisałaś , ale nie pamiętam [emoji56]

Oby udany i owocny ten tydzień był [emoji8] A myśleliście o tym żebyście razem tam się przenieśli czy nie macie takiej opcji ? Może już pisałaś , ale nie pamiętam [emoji56]
My byliśmy razem 4 lata za granicą... Ale po ślubie juz wyszło tak, ze mąż dostał o wiele lepszą ofertę pracy w innym kraju. I wszystko spoko, ale niestety ma mobilną pracę. Co tydzien w poniedziałek jedzie na firmę i dostaje dyspozycję gdzie mają jechac. I tak na walizkach zyje. A ja bym nie mogła fak bo kontrakt by mnie w jednym miejscu trzymał. I zostałam w PL...

reklama
Do góry