reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Witam, chwale się testem z dziś :)
20180919_085611.jpg

Azulka może u ciebie to wszystko objawy ciąży :*

Załączniki

• 20180919_085611.jpg
    20180919_085611.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 199
reklama
Ja też czuję jakby mnie przeziębienie brało katar jakiś kości bolą tak dziwnie bo ja nie pamiątam kiedy byłam jakaś przeziębiona cycki też bolą ale to pewnie przed @ do niej 8 dni :errr:

Hej:)
Nie moglam w nocy spać na brzuchu bo tak mnie cycki bolały. Teraz też pierwsze co poczułam po przebudzeniu to cycki haha:) może rosną w końcu?[emoji23]
Chyba będę chora w ogóle bo jakoś czuje się jakbym miala temperature, ale jej nie mam[emoji23]
Ale dziś piękny dzień od rana![emoji5] Słońce świeci, super jest. Jakby taka jesień była to byłoby pięknie[emoji5]
Robię kawę, i biorę sie za czyszczenie moich płaszczy jesienno-zimowych. Mialam to zrobić w wakacje. Wakacje minęły a one nadal nie wyczyszczone[emoji23]
Oby to na ciążę [emoji110] [emoji110]
Witam, chwale się testem z dziś :) Zobacz załącznik 899479

Pięknie. Widać jak nic dwie kreski i to różowe [emoji7] [emoji7] Już po cichu gratuluje [emoji8]

Hej:)
Nie moglam w nocy spać na brzuchu bo tak mnie cycki bolały. Teraz też pierwsze co poczułam po przebudzeniu to cycki haha:) może rosną w końcu?[emoji23]
Chyba będę chora w ogóle bo jakoś czuje się jakbym miala temperature, ale jej nie mam[emoji23]
Ale dziś piękny dzień od rana![emoji5] Słońce świeci, super jest. Jakby taka jesień była to byłoby pięknie[emoji5]
Robię kawę, i biorę sie za czyszczenie moich płaszczy jesienno-zimowych. Mialam to zrobić w wakacje. Wakacje minęły a one nadal nie wyczyszczone[emoji23]
Może coś jest na rzeczy z tymi cyckami? Czy to u Ciebie raczej normalne?

Mnie wieczorem zaczęło dziwnie coś kłuć w okolicy jajnika ale inaczej niż owu, zresztą już jest po.. Takie bardziej skurczo-pulsowanie kłujące.

Poza tym właśnie zbieram się do pracy :)

Cześć dziewczyny. Wczoraj się trochę podłamałam bo już miałam kiedyś guzki na jajnikach i brak miesiączki. Brałam leki było ok. A teraz znowu coś nie tak :(

dziewczyny mi chyba pęcherzyk znów nie pęka...:( dziś rano po sexie czułam, że mnie boli lekko jajnik po lewej stronie gdzie mam dominujący pęcherzyk i w pracy teraz jak siedzę czuje,że mnie delikatnie pobolewa od czasu do czasu w zależności jak siedze(czy się zginam ,nachylam)...:( boje się że znów będzie przerośnięty pęcherzyk...:( a tak mi nagadała ginka ze pięknie rośnie,że cudowne endometrium,że nie ma prawa w tym miesiącu nie pęknąć:(

Może jednak pęknie? Trzymam kciuki :) Będziesz szła sprawdzić czy pękł?

Witam, chwale się testem z dziś :) Zobacz załącznik 899479

Gratuluję! :)

@Azulka_26 dzieki ci dobra kobieto za polecenie tabletek [emoji3] wczoraj wzielam pierwsza i juz jest o niebo lepiej [emoji5]
A co do tego przeziebienia i bolu cyckow to moze cos jest na rzeczy ?[emoji6] zdążyłam zauwazyc ze przeziebienie to czesto pierwszy objaw || [emoji14]

reklama
@Azulka_26 dzieki ci dobra kobieto za polecenie tabletek [emoji3] wczoraj wzielam pierwsza i juz jest o niebo lepiej [emoji5]
A co do tego przeziebienia i bolu cyckow to moze cos jest na rzeczy ?[emoji6] zdążyłam zauwazyc ze przeziebienie to czesto pierwszy objaw || [emoji14]
I znowu muszę przyznam Kamili rację xD u mnie nawet teraz cycki to pierwszy objaw, w niedzielę też czułam się słaba, jakby mnie coś brało, tak więc.... :)

Do góry