super:* widac!Witam, chwale się testem z dziś Zobacz załącznik 899479
Azulka może u ciebie to wszystko objawy ciąży :*
reklama
tak w piątek mam wizyte, juz sie boje ze znow to samo bedzie,....Może jednak pęknie? Trzymam kciuki Będziesz szła sprawdzić czy pękł?
Gratuluję!
1
185097
Gość
Ja juz tyle razy sobie wmawialam różne objawy ze teraz już w żadne nie uwierzę, dopiero pozytywny test i beta mnie przekona[emoji23]
Ale w sumie to nie pamietam abym aż tak czula cycki, ze wystarczy lekkie szturchniecie przez przypadek i je czuje wyraźnie. Do tego wydają sie być takie ociężałe i gorące?[emoji13] nie wiem jak to opisać nawet. Mnie cycki nawet na okres nie bolą.
Do planowanego okresu 9 dni. Więc to pewnie nowy objaw okresowy i tyle[emoji5]
Ale w sumie to nie pamietam abym aż tak czula cycki, ze wystarczy lekkie szturchniecie przez przypadek i je czuje wyraźnie. Do tego wydają sie być takie ociężałe i gorące?[emoji13] nie wiem jak to opisać nawet. Mnie cycki nawet na okres nie bolą.
1
185097
Gość
Agatki już ładnie widać kreseczkę![emoji7]
Rozkręcacie się dziewczynki[emoji173]
Rozkręcacie się dziewczynki[emoji173]
nie wyglada to na typowy objaw okresowy !Ja juz tyle razy sobie wmawialam różne objawy ze teraz już w żadne nie uwierzę, dopiero pozytywny test i beta mnie przekona[emoji23]
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Aaaa! Widać pięknie! GratulujęWitam, chwale się testem z dziś Zobacz załącznik 899479
Azulka może u ciebie to wszystko objawy ciąży :*
A który dc?
Jeju, mam nadzieję, że wszystkie te wasze cycki i przeziębienia to bobasy!
1
185097
Gość
Uwierz kochana ze jakbyś sie starała już tyle co ja to też byś juz nie wierzyla w żadne objawy[emoji13]nie wyglada to na typowy objaw okresowy !
U
użytkownik 168678
Gość
Ja tak mialam w pierwszej ciąży.Hej
Nie moglam w nocy spać na brzuchu bo tak mnie cycki bolały. Teraz też pierwsze co poczułam po przebudzeniu to cycki haha może rosną w końcu?[emoji23]
Chyba będę chora w ogóle bo jakoś czuje się jakbym miala temperature, ale jej nie mam[emoji23]
Ale dziś piękny dzień od rana![emoji5] Słońce świeci, super jest. Jakby taka jesień była to byłoby pięknie[emoji5]
Robię kawę, i biorę sie za czyszczenie moich płaszczy jesienno-zimowych. Mialam to zrobić w wakacje. Wakacje minęły a one nadal nie wyczyszczone[emoji23]
1
185097
Gość
Moj mąż się śmiał nawet ostatnio że byłyby jaja gdyby Nam sie teraz udało, bo On 26 ma tą operację a ja 28 mam termin okresu[emoji23][emoji13]
reklama
26 dcAaaa! Widać pięknie! Gratuluję
A który dc?
Jeju, mam nadzieję, że wszystkie te wasze cycki i przeziębienia to bobasy!