reklama
flor87
Fanka BB :)
Super :-))) gratki :-)Witam, chwale się testem z dziś Zobacz załącznik 899479
Azulka może u ciebie to wszystko objawy ciąży :*
buterrfly
Oby to na ciążę [emoji110] [emoji110]Hej
Nie moglam w nocy spać na brzuchu bo tak mnie cycki bolały. Teraz też pierwsze co poczułam po przebudzeniu to cycki haha może rosną w końcu?[emoji23]
Chyba będę chora w ogóle bo jakoś czuje się jakbym miala temperature, ale jej nie mam[emoji23]
Ale dziś piękny dzień od rana![emoji5] Słońce świeci, super jest. Jakby taka jesień była to byłoby pięknie[emoji5]
Robię kawę, i biorę sie za czyszczenie moich płaszczy jesienno-zimowych. Mialam to zrobić w wakacje. Wakacje minęły a one nadal nie wyczyszczone[emoji23]
Pięknie. Widać jak nic dwie kreski i to różowe [emoji7] [emoji7] Już po cichu gratuluje [emoji8]Witam, chwale się testem z dziś Zobacz załącznik 899479
Nat Bluebell
Może coś jest na rzeczy z tymi cyckami? Czy to u Ciebie raczej normalne?Hej
Nie moglam w nocy spać na brzuchu bo tak mnie cycki bolały. Teraz też pierwsze co poczułam po przebudzeniu to cycki haha może rosną w końcu?[emoji23]
Chyba będę chora w ogóle bo jakoś czuje się jakbym miala temperature, ale jej nie mam[emoji23]
Ale dziś piękny dzień od rana![emoji5] Słońce świeci, super jest. Jakby taka jesień była to byłoby pięknie[emoji5]
Robię kawę, i biorę sie za czyszczenie moich płaszczy jesienno-zimowych. Mialam to zrobić w wakacje. Wakacje minęły a one nadal nie wyczyszczone[emoji23]
Mnie wieczorem zaczęło dziwnie coś kłuć w okolicy jajnika ale inaczej niż owu, zresztą już jest po.. Takie bardziej skurczo-pulsowanie kłujące.
Poza tym właśnie zbieram się do pracy
Genadia
dziewczyny mi chyba pęcherzyk znów nie pęka... dziś rano po sexie czułam, że mnie boli lekko jajnik po lewej stronie gdzie mam dominujący pęcherzyk i w pracy teraz jak siedzę czuje,że mnie delikatnie pobolewa od czasu do czasu w zależności jak siedze(czy się zginam ,nachylam)... boje się że znów będzie przerośnięty pęcherzyk... a tak mi nagadała ginka ze pięknie rośnie,że cudowne endometrium,że nie ma prawa w tym miesiącu nie pęknąć
Może jednak pęknie? Trzymam kciuki Będziesz szła sprawdzić czy pękł?
Witam, chwale się testem z dziś Zobacz załącznik 899479
Gratuluję!
Kaamilaaa
@Azulka_26 dzieki ci dobra kobieto za polecenie tabletek [emoji3] wczoraj wzielam pierwsza i juz jest o niebo lepiej [emoji5]
A co do tego przeziebienia i bolu cyckow to moze cos jest na rzeczy ?[emoji6] zdążyłam zauwazyc ze przeziebienie to czesto pierwszy objaw || [emoji14]
A co do tego przeziebienia i bolu cyckow to moze cos jest na rzeczy ?[emoji6] zdążyłam zauwazyc ze przeziebienie to czesto pierwszy objaw || [emoji14]
reklama
I znowu muszę przyznam Kamili rację xD u mnie nawet teraz cycki to pierwszy objaw, w niedzielę też czułam się słaba, jakby mnie coś brało, tak więc....@Azulka_26 dzieki ci dobra kobieto za polecenie tabletek [emoji3] wczoraj wzielam pierwsza i juz jest o niebo lepiej [emoji5]