reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Witam, chwale się testem z dziś :)
20180919_085611.jpg

Azulka może u ciebie to wszystko objawy ciąży :*

Załączniki

• 20180919_085611.jpg
    20180919_085611.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 188
reklama
Ja też czuję jakby mnie przeziębienie brało katar jakiś kości bolą tak dziwnie bo ja nie pamiątam kiedy byłam jakaś przeziębiona cycki też bolą ale to pewnie przed @ do niej 8 dni :errr:

Hej:)
Nie moglam w nocy spać na brzuchu bo tak mnie cycki bolały. Teraz też pierwsze co poczułam po przebudzeniu to cycki haha:) może rosną w końcu?[emoji23]
Chyba będę chora w ogóle bo jakoś czuje się jakbym miala temperature, ale jej nie mam[emoji23]
Ale dziś piękny dzień od rana![emoji5] Słońce świeci, super jest. Jakby taka jesień była to byłoby pięknie[emoji5]
Robię kawę, i biorę sie za czyszczenie moich płaszczy jesienno-zimowych. Mialam to zrobić w wakacje. Wakacje minęły a one nadal nie wyczyszczone[emoji23]
Oby to na ciążę [emoji110] [emoji110]
Witam, chwale się testem z dziś :) Zobacz załącznik 899479

Pięknie. Widać jak nic dwie kreski i to różowe [emoji7] [emoji7] Już po cichu gratuluje [emoji8]

Hej:)
Nie moglam w nocy spać na brzuchu bo tak mnie cycki bolały. Teraz też pierwsze co poczułam po przebudzeniu to cycki haha:) może rosną w końcu?[emoji23]
Chyba będę chora w ogóle bo jakoś czuje się jakbym miala temperature, ale jej nie mam[emoji23]
Ale dziś piękny dzień od rana![emoji5] Słońce świeci, super jest. Jakby taka jesień była to byłoby pięknie[emoji5]
Robię kawę, i biorę sie za czyszczenie moich płaszczy jesienno-zimowych. Mialam to zrobić w wakacje. Wakacje minęły a one nadal nie wyczyszczone[emoji23]
Może coś jest na rzeczy z tymi cyckami? Czy to u Ciebie raczej normalne?

Mnie wieczorem zaczęło dziwnie coś kłuć w okolicy jajnika ale inaczej niż owu, zresztą już jest po.. Takie bardziej skurczo-pulsowanie kłujące.

Poza tym właśnie zbieram się do pracy :)

Cześć dziewczyny. Wczoraj się trochę podłamałam bo już miałam kiedyś guzki na jajnikach i brak miesiączki. Brałam leki było ok. A teraz znowu coś nie tak :(

dziewczyny mi chyba pęcherzyk znów nie pęka...:( dziś rano po sexie czułam, że mnie boli lekko jajnik po lewej stronie gdzie mam dominujący pęcherzyk i w pracy teraz jak siedzę czuje,że mnie delikatnie pobolewa od czasu do czasu w zależności jak siedze(czy się zginam ,nachylam)...:( boje się że znów będzie przerośnięty pęcherzyk...:( a tak mi nagadała ginka ze pięknie rośnie,że cudowne endometrium,że nie ma prawa w tym miesiącu nie pęknąć:(

Może jednak pęknie? Trzymam kciuki :) Będziesz szła sprawdzić czy pękł?

Witam, chwale się testem z dziś :) Zobacz załącznik 899479

Gratuluję! :)

@Azulka_26 dzieki ci dobra kobieto za polecenie tabletek [emoji3] wczoraj wzielam pierwsza i juz jest o niebo lepiej [emoji5]
A co do tego przeziebienia i bolu cyckow to moze cos jest na rzeczy ?[emoji6] zdążyłam zauwazyc ze przeziebienie to czesto pierwszy objaw || [emoji14]

reklama
@Azulka_26 dzieki ci dobra kobieto za polecenie tabletek [emoji3] wczoraj wzielam pierwsza i juz jest o niebo lepiej [emoji5]
A co do tego przeziebienia i bolu cyckow to moze cos jest na rzeczy ?[emoji6] zdążyłam zauwazyc ze przeziebienie to czesto pierwszy objaw || [emoji14]
I znowu muszę przyznam Kamili rację xD u mnie nawet teraz cycki to pierwszy objaw, w niedzielę też czułam się słaba, jakby mnie coś brało, tak więc.... :)

Do góry