no moze... ale trzymam kciuki !!!!:*Uwierz kochana ze jakbyś sie starała już tyle co ja to też byś juz nie wierzyla w żadne objawy[emoji13]
reklama
Dokładnie! Chciałbym żeby każdej się teraz udało, ale byłaby niespodziankaAaaa! Widać pięknie! Gratuluję
A który dc?
Jeju, mam nadzieję, że wszystkie te wasze cycki i przeziębienia to bobasy!
1
185097
Gość
Ja staram sie sobie nic nie wkrecac. Bo jakbym sie doszukiwala objawow to bylabym w ciąży co miesiąc![emoji23][emoji16][emoji13]
A jak olewam wszelkie klucia, bole itp rzeczy jest lepiej[emoji5]
no tak.... lepiej sie przyjemnie zaskoczyc ja sie staram 4 cykl a mam wrazenie ze to juz tyyyyyyyyyyle trwaJa staram sie sobie nic nie wkrecac. Bo jakbym sie doszukiwala objawow to bylabym w ciąży co miesiąc![emoji23][emoji16][emoji13]
Ale super [emoji7]Ja tez dzis ostatni dzien @ [emoji16][emoji16] testujemy razem owulacyjnie [emoji7]
Martkaaa5
Fanka BB :)
U mnie 8 dni także mamy podobnie pożyjemy zobaczymy będziesz testować wcześniej czy czekasz do @Ja juz tyle razy sobie wmawialam różne objawy ze teraz już w żadne nie uwierzę, dopiero pozytywny test i beta mnie przekona[emoji23]
Ale w sumie to nie pamietam abym aż tak czula cycki, ze wystarczy lekkie szturchniecie przez przypadek i je czuje wyraźnie. Do tego wydają sie być takie ociężałe i gorące?[emoji13] nie wiem jak to opisać nawet. Mnie cycki nawet na okres nie bolą.
Do planowanego okresu 9 dni. Więc to pewnie nowy objaw okresowy i tyle[emoji5]
1
185097
Gość
Ja w ogole nie testuję[emoji5]U mnie 8 dni także mamy podobnie pożyjemy zobaczymy będziesz testować wcześniej czy czekasz do @
Przysieglam sobie ze zrobie test dopiero jak okres mi sie bedzie spóźnił. A ostatatnimi czasy jest jak w zegarku
martoosia04
Ja w ogole nie testuję[emoji5]
Przysieglam sobie ze zrobie test dopiero jak okres mi sie bedzie spóźnił. A ostatatnimi czasy jest jak w zegarku
Chciałabym mieć tyle cierpliwości by móc wytrzymać do @. [emoji6]
Póki co jestem jak co miesiąc w gorącej wodzie kąpana.
reklama
Kaamilaaa
No i potwierdzenie kolejne [emoji14]I znowu muszę przyznam Kamili rację xD u mnie nawet teraz cycki to pierwszy objaw, w niedzielę też czułam się słaba, jakby mnie coś brało, tak więc....
A to uczucie przeziebienia ? [emoji14] baaardzo dużo koleżanek przed terminem @ czuly sie chore i to byl ich pierwszy objaw ciąży [emoji14]Ja juz tyle razy sobie wmawialam różne objawy ze teraz już w żadne nie uwierzę, dopiero pozytywny test i beta mnie przekona[emoji23]
Ale w sumie to nie pamietam abym aż tak czula cycki, ze wystarczy lekkie szturchniecie przez przypadek i je czuje wyraźnie. Do tego wydają sie być takie ociężałe i gorące?[emoji13] nie wiem jak to opisać nawet. Mnie cycki nawet na okres nie bolą.
Do planowanego okresu 9 dni. Więc to pewnie nowy objaw okresowy i tyle[emoji5]
Ja tez staram sie sobie nie wkrecac tak jak to bylo na poczatku [emoji6]Uwierz kochana ze jakbyś sie starała już tyle co ja to też byś juz nie wierzyla w żadne objawy[emoji13]
4cykle to bardzo krotko [emoji6]no tak.... lepiej sie przyjemnie zaskoczyc ja sie staram 4 cykl a mam wrazenie ze to juz tyyyyyyyyyyle trwa