reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja staram sie sobie nic nie wkrecac. Bo jakbym sie doszukiwala objawow to bylabym w ciąży co miesiąc![emoji23][emoji16][emoji13]
A jak olewam wszelkie klucia, bole itp rzeczy jest lepiej[emoji5]

Ja staram sie sobie nic nie wkrecac. Bo jakbym sie doszukiwala objawow to bylabym w ciąży co miesiąc![emoji23][emoji16][emoji13]
A jak olewam wszelkie klucia, bole itp rzeczy jest lepiej[emoji5]
no tak....:) lepiej sie przyjemnie zaskoczyc:) ja sie staram 4 cykl a mam wrazenie ze to juz tyyyyyyyyyyle trwa

Ja juz tyle razy sobie wmawialam różne objawy ze teraz już w żadne nie uwierzę, dopiero pozytywny test i beta mnie przekona[emoji23]
Ale w sumie to nie pamietam abym aż tak czula cycki, ze wystarczy lekkie szturchniecie przez przypadek i je czuje wyraźnie. Do tego wydają sie być takie ociężałe i gorące?[emoji13] nie wiem jak to opisać nawet. Mnie cycki nawet na okres nie bolą.
Do planowanego okresu 9 dni. Więc to pewnie nowy objaw okresowy i tyle[emoji5]
U mnie 8 dni także mamy podobnie pożyjemy zobaczymy będziesz testować wcześniej czy czekasz do @

reklama
I znowu muszę przyznam Kamili rację xD u mnie nawet teraz cycki to pierwszy objaw, w niedzielę też czułam się słaba, jakby mnie coś brało, tak więc.... :)
No i potwierdzenie kolejne [emoji14]
Ja juz tyle razy sobie wmawialam różne objawy ze teraz już w żadne nie uwierzę, dopiero pozytywny test i beta mnie przekona[emoji23]
Ale w sumie to nie pamietam abym aż tak czula cycki, ze wystarczy lekkie szturchniecie przez przypadek i je czuje wyraźnie. Do tego wydają sie być takie ociężałe i gorące?[emoji13] nie wiem jak to opisać nawet. Mnie cycki nawet na okres nie bolą.
Do planowanego okresu 9 dni. Więc to pewnie nowy objaw okresowy i tyle[emoji5]
A to uczucie przeziebienia ? [emoji14] baaardzo dużo koleżanek przed terminem @ czuly sie chore i to byl ich pierwszy objaw ciąży [emoji14]
Uwierz kochana ze jakbyś sie starała już tyle co ja to też byś juz nie wierzyla w żadne objawy[emoji13]
Ja tez staram sie sobie nie wkrecac tak jak to bylo na poczatku [emoji6]
no tak....:) lepiej sie przyjemnie zaskoczyc:) ja sie staram 4 cykl a mam wrazenie ze to juz tyyyyyyyyyyle trwa
4cykle to bardzo krotko [emoji6]

Do góry