reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ale emocje po serialu [emoji1]
Mój Tz ogląda razem ze mną, jak coś się dzieje... bo wczorajszy odcinek to... nudny był i poszedł sobie na drugi tv ;)

U mnie chyba już po owulacji, bo już sluzu plodnego nie ma , brzuch nie boli już, no i... taka jestem rozlazla [emoji1]
u mnie juz chyb tez po owu gdzie u ginki bylam w ten poniuedzialek i jeszcze mialam sluz płodny i mowila ze wlasnie w pon. lub wczoraj mial pęknąc pecherzyk ale nic nie czulam zadnego bolu,ukłucia nic. a po wizycie przestalam miec sluz i nie mam do teraz. nie ogarniam tego;/

Którego masz mieć okres ? Kiedy testujesz ?

Rożne Apki różnie pokazują. Zaczynają od 25.09 kończą na 27.09 [emoji23]
Co do testowania, to czekam za przesyłka z Allegro gdzie zamówiłam ich 12 sztuk. Innych nie mam w domu. Więc to mnie przymusza do czekania. [emoji33] cierpliwość mam tak niewielką w tym cyklu! Ale powiedziałam sobie, że trzeba wytrzymać i koniec.

Dziś temp. 37,08 [emoji177] 8 dpo.

dziewczyny mi chyba pęcherzyk znów nie pęka...:( dziś rano po sexie czułam, że mnie boli lekko jajnik po lewej stronie gdzie mam dominujący pęcherzyk i w pracy teraz jak siedzę czuje,że mnie delikatnie pobolewa od czasu do czasu w zależności jak siedze(czy się zginam ,nachylam)...:( boje się że znów będzie przerośnięty pęcherzyk...:( a tak mi nagadała ginka ze pięknie rośnie,że cudowne endometrium,że nie ma prawa w tym miesiącu nie pęknąć:(

Hej:)
Nie moglam w nocy spać na brzuchu bo tak mnie cycki bolały. Teraz też pierwsze co poczułam po przebudzeniu to cycki haha:) może rosną w końcu?[emoji23]
Chyba będę chora w ogóle bo jakoś czuje się jakbym miala temperature, ale jej nie mam[emoji23]
Ale dziś piękny dzień od rana![emoji5] Słońce świeci, super jest. Jakby taka jesień była to byłoby pięknie[emoji5]
Robię kawę, i biorę sie za czyszczenie moich płaszczy jesienno-zimowych. Mialam to zrobić w wakacje. Wakacje minęły a one nadal nie wyczyszczone[emoji23]

reklama
Heej [emoji2]

Jakie plany na dziś ? Jak się macie ?
Są wyniki.
TSH 0,755
Progesteron 8.30
Beta <1.20
Przykro mi [emoji53] Trzymam kciuki za dalsze starania
Rożne Apki różnie pokazują. Zaczynają od 25.09 kończą na 27.09 [emoji23]
Co do testowania, to czekam za przesyłka z Allegro gdzie zamówiłam ich 12 sztuk. Innych nie mam w domu. Więc to mnie przymusza do czekania. [emoji33] cierpliwość mam tak niewielką w tym cyklu! Ale powiedziałam sobie, że trzeba wytrzymać i koniec.

Dziś temp. 37,08 [emoji177] 8 dpo.
Pięknie temp. się trzyma [emoji7] Czekamy na pozytywny test !

Do góry