reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Martka, Nat Bluebell uwierzcie babeczki ze ja też byłam na początku sceptycznie nastawiona do wszystkich rzeczy ktore niby pomagają w zajściu w ciążę...do wszelkich suplementów, żeli, jakiś mieszanek ziołowych, pozycji seksualnych...no ale niestety gdy ktoś stara sie już tak długo jak ja to z czasem chwyta się po prostu wszystkiego co mogłoby potencjalnie pomóc w tym poczęciu[emoji120]
Azulka, kiedyś pisałam tu o dietetyczce, która pomaga na fb zosia odżywia. Koleżanka korzysta z jej wsparcia stąd o niej wiem. Poza tym ostatnio widziałam wywiad z psycholog na yt . Tytuł to ,,dzieci nienarodzone" czy jakoś tak. Jesy taka psycholog, która pomaga kobietom po aborcji, po poronieniu, ale też takim, które nie mogą zajść w ciążę. Wywiad interesujący, choć pewnie wiele osób machnie ręką i powie ,,eee głupoty". Nie wiem czy wierzę czy nie wierzę, ale interesują mnie takie nowinki.

reklama
A ja wlasnie położyłam młodych spac. Książka z bajkami przeczytana, to moge chwile im dać na zaśnięcie i samej sie położyć.
Zebranie w szkole przeciągnęło sie do 18:30 (o 17 start). Koszmar. Ale młody zapisany na jego ukochany basen więc misję spełniłam. [emoji1307]

Z ciążowych przygód:
szyjka zamknięta, nadal wysoko i co dziwne nie mogłam znaleźć swojej dziurki od szyjki [emoji23] przekręciła sie czy co? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

A ja wlasnie położyłam młodych spac. Książka z bajkami przeczytana, to moge chwile im dać na zaśnięcie i samej sie położyć.
Zebranie w szkole przeciągnęło sie do 18:30 (o 17 start). Koszmar. Ale młody zapisany na jego ukochany basen więc misję spełniłam. [emoji1307]

Z ciążowych przygód:
szyjka zamknięta, nadal wysoko i co dziwne nie mogłam znaleźć swojej dziurki od szyjki [emoji23] przekręciła sie czy co? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Którego masz mieć okres ? Kiedy testujesz ?

Ale mam dziwną @ tym razem. Zawszs trwa 6-7 dni. A teraz zaczęła się w sobote a dzis juz mam praktycznie czysto. Sobota i niedziela były obfite, a wczoraj mniej a dzis to juz kapki. Jutro będzie czysto. Z jednej strony mega to dziwne, a z drugiej zaś spoko bo będę czyściutka jak małżonek przyjedzie

Ale mam dziwną @ tym razem. Zawszs trwa 6-7 dni. A teraz zaczęła się w sobote a dzis juz mam praktycznie czysto. Sobota i niedziela były obfite, a wczoraj mniej a dzis to juz kapki. Jutro będzie czysto. Z jednej strony mega to dziwne, a z drugiej zaś spoko bo będę czyściutka jak małżonek przyjedzie
Też tak teraz miałam dziwnie. Tylko ja to mam od acardu. Raz mało raz dużo zależy jakie grube endo urośnie :)

Też tak teraz miałam dziwnie. Tylko ja to mam od acardu. Raz mało raz dużo zależy jakie grube endo urośnie :)
Yhym.... No ja zawsze mialam 6-7 dni i to 4 takie obfite bardzo. A teraz nie wiem co sie stało [emoji23] biorę tylko folik. Nic więcej. W sumie w ogóle jakiś spokojny @ mam tym razem.

reklama
Do góry