reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Od ogólnego to zrobię morfologia mocz tarczyce takie podstawowe a jak pójdę do gina to zapytam o inne chociaż staram się tam naprawdę dopiero drugi cykl więc pewnie powie że nie potrzeba
Zawsze sama na wlasna reke mozesz zbadac czy to progesteron 7dpo, prolaktyne itp [emoji6]
Na takim.poczatku lekarze raczej nie chca jeszcze szalec z badaniami [emoji6]

Zawsze sama na wlasna reke mozesz zbadac czy to progesteron 7dpo, prolaktyne itp [emoji6]
Na takim.poczatku lekarze raczej nie chca jeszcze szalec z badaniami [emoji6]
Ja też za 2 tyg chcę iść do lekarza aby porobił mi badania a jak nie będzie chciał to chyba sama zrobię :) różnie bywa z lekarzami

Ja też za 2 tyg chcę iść do lekarza aby porobił mi badania a jak nie będzie chciał to chyba sama zrobię :) różnie bywa z lekarzami
Zawsze można zrobic jak ja i lekko nagiac prawde co do czasu staran i wtedy dostanie sie te badania. Mój lekarz widzial ze ja bez niczego z gabinetu mu nie wyjde. Ale tez może i odblokowalam siebie bo zrobilam badania ujrzalam ze są idealne i od razu zaszlam. Choc dzis sprawdzilam przelicznik ft3 i ft4 na procenty i mialam podwyzszone ft3.. Nie wiem cokolowiek to znaczy ciesze sie ze się udało.

Ale pamietajcie dziewczyny, nie szalejcie na poczatek z badaniami, wizytami i w ogole !! [emoji57][emoji6] jak zaczynacie starania to potrzeba troche luzu a nie od razu szalenstw z badaniami wynikami itp [emoji6]
Oczywiscie warto sie zbadac i jesli wszystko bedzie ok to na luzie sie starac a jesli cos bedzie nie tak to wtedy do gin [emoji6]

I pewnie miałaś dupka albo luteine na podtrzymanie?

Louisa ja bym w takim wypadku zapisala sie do gina tak zeby pojsc za kilka dni o ile @dalej sie nie pojawi, przed bedziesz musiala powtorzyc bete i wtedy gin da ci najpewniej cos na wywolanie @.
I od razu powiedz o tym niskim progu, pewnie gin da ci duphaston.
Tak miałam dupka brałam go i tylko bardziej mi po nim się rzygać chciało ;P

U mnie to wygląda tak. Odrazu jak skończymy stosunek, zaraz po chwili zaczyna piec, a kiedy idę do toalety , też piecze przy kontakcie z moczem Zapalenie wykluczam zdecydowanie. A kontakt ze spermą mam od ok. 4 miesięcy i wciąż to się powtarza [emoji53] Może z 2 razy było okej

Ohh no to faktycznie trochę kiepsko i albo coś ze śluzem tak jak któraś wspominała, że za małe nawilżenie może być skoro mieliście gumki dodatkowo nawilżane albo sperma :sad:

reklama
Ale ty mieszkasz w Anglii, no nie ?

U nas tak sie narzeka na sluzbe zdrowia aale jednak jak czlowiek ma szczescie i trafi na dobrego lekarza to skieruje na badania i w ogole [emoji57]chociaz i tak lekarze gin raczej nie zalecaja nic robic jesli para nie stara sie okolo roku [emoji57]
Wiesz co, tu mają zupełnie inne podejście do opieki zdrowotnej. Jest dobra ale nie na poziomie lekarzy ogólnych. A np w ciąży tylko lekarz i położna na początku są i bada się dużo rzadziej.

Do góry