reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Mi sie ze dwa razy w calym zyciu zdarzyło ze @ sie troche spoznil i cykl zamiast trwac jak zazwyczaj okolo 28dni to trwal 50[emoji57] u.mnie to byl pewnie stres, zmiana miejsca albo moze wlasnie cykl bez owulacyjny. Nawet zdrowej kobiecie raz czy dwa w roku moze sie taki cykl zdarzyć[emoji57]

reklama
Kurcze nigdy @ nie spóźniła mi się nawet o 1 dzień tzn pomijam 20 lat temu jak byłam w ciąży idę jutro do ogólnego niech mi daje skierowanie na wyniki jakieś Wy tak wszystko badacze a ja nic nie wiem co u mnie się tak naprawdę dzieje:errr:

Ja miałam progesteron niski w ciąży i trochę plamilam miałam niecałe 19 pod koniec 2 miesiaca. Norma wiem że była od 12 do 90 w 1 trymestrze
I pewnie miałaś dupka albo luteine na podtrzymanie?

Louisa ja bym w takim wypadku zapisala sie do gina tak zeby pojsc za kilka dni o ile @dalej sie nie pojawi, przed bedziesz musiala powtorzyc bete i wtedy gin da ci najpewniej cos na wywolanie @.
I od razu powiedz o tym niskim progu, pewnie gin da ci duphaston.

Mi nie chcieli żadnych badań nawet zrobić :(
Ale ty mieszkasz w Anglii, no nie ?

U nas tak sie narzeka na sluzbe zdrowia aale jednak jak czlowiek ma szczescie i trafi na dobrego lekarza to skieruje na badania i w ogole [emoji57]chociaz i tak lekarze gin raczej nie zalecaja nic robic jesli para nie stara sie okolo roku [emoji57]

reklama
Do góry