reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Mi sie ze dwa razy w calym zyciu zdarzyło ze @ sie troche spoznil i cykl zamiast trwac jak zazwyczaj okolo 28dni to trwal 50[emoji57] u.mnie to byl pewnie stres, zmiana miejsca albo moze wlasnie cykl bez owulacyjny. Nawet zdrowej kobiecie raz czy dwa w roku moze sie taki cykl zdarzyć[emoji57]

reklama
Kurcze nigdy @ nie spóźniła mi się nawet o 1 dzień tzn pomijam 20 lat temu jak byłam w ciąży idę jutro do ogólnego niech mi daje skierowanie na wyniki jakieś Wy tak wszystko badacze a ja nic nie wiem co u mnie się tak naprawdę dzieje:errr:

Ja miałam progesteron niski w ciąży i trochę plamilam miałam niecałe 19 pod koniec 2 miesiaca. Norma wiem że była od 12 do 90 w 1 trymestrze
I pewnie miałaś dupka albo luteine na podtrzymanie?

Louisa ja bym w takim wypadku zapisala sie do gina tak zeby pojsc za kilka dni o ile @dalej sie nie pojawi, przed bedziesz musiala powtorzyc bete i wtedy gin da ci najpewniej cos na wywolanie @.
I od razu powiedz o tym niskim progu, pewnie gin da ci duphaston.

Mi nie chcieli żadnych badań nawet zrobić :(
Ale ty mieszkasz w Anglii, no nie ?

U nas tak sie narzeka na sluzbe zdrowia aale jednak jak czlowiek ma szczescie i trafi na dobrego lekarza to skieruje na badania i w ogole [emoji57]chociaz i tak lekarze gin raczej nie zalecaja nic robic jesli para nie stara sie okolo roku [emoji57]

reklama
Do góry