reklama
Bunia1992
Fanka BB :)
To wiadomo ale tak mi się kojarzy [emoji14]Mniejsza o chcec rzygania przez niego [emoji6] wazne ze pomógł utrzymać ciaze [emoji6]
Ale pamietajcie dziewczyny, nie szalejcie na poczatek z badaniami, wizytami i w ogole !! [emoji57][emoji6] jak zaczynacie starania to potrzeba troche luzu a nie od razu szalenstw z badaniami wynikami itp [emoji6]
Oczywiscie warto sie zbadac i jesli wszystko bedzie ok to na luzie sie starac a jesli cos bedzie nie tak to wtedy do gin [emoji6]
Taak jak najbardziej Dopiero zaczynamy i podchodzimy do tego na luzie
O nie...Są wyniki.
TSH 0,755
Progesteron 8.30
Beta <1.20
Dżasta :)
Są wyniki.
TSH 0,755
Progesteron 8.30
Beta <1.20
Oo przykro mi
Lu_cy
Masz za niski ten progesteron. Musisz iść do lekarza, on musi być dwucyfrowy po owulacjiSą wyniki.
TSH 0,755
Progesteron 8.30
Beta <1.20
Meliska89
Mi wyszedł kiedys progesteron w okolicy 5 przy becie ponad 400. Niestety ciąży nie udało się utrzymać mimo brania duphastonu. Przy staraniach o drugą ciążę brałam od 16 dc duphaston. Udało się zajść i utrzymać. Musisz skonsultować z lekarzem ten niski progesteron.Masz za niski ten progesteron. Musisz iść do lekarza, on musi być dwucyfrowy po owulacji
Genadia
Idę jutro do nowego gina i mam stracha Jakoś się obawiam, że jak powiem mu, że jestem po ciąży biochemicznej to uzna, że sobie coś wmawiam... Lekarz u którego byłam ostatnio nie chciał ze mną rozmawiać o ciąży na etapie wcześniejszym niż 6 tydzień. No i podejrzewam, że mam niski progesteron więc chciałabym dostać duphaston czy coś ale czuję, że mi nic nie wypisze bo jeszcze jestem przed badaniem proga (idę za tydzień aby być 7dpo).
Orientujecie się jakie powinno być endometrium w 9dc? I jaka powinna być wielkość pęcherzyka na tym etapie jeśli owu u mnie jest około 11-13 dc?
Orientujecie się jakie powinno być endometrium w 9dc? I jaka powinna być wielkość pęcherzyka na tym etapie jeśli owu u mnie jest około 11-13 dc?
Lu_cy
A robiłaś wtedy bete przy tej biochemicznej? Normalny lekarz tego nie zlekcewazy, a z jakich okolic jesteś?Idę jutro do nowego gina i mam stracha Jakoś się obawiam, że jak powiem mu, że jestem po ciąży biochemicznej to uzna, że sobie coś wmawiam... Lekarz u którego byłam ostatnio nie chciał ze mną rozmawiać o ciąży na etapie wcześniejszym niż 6 tydzień. No i podejrzewam, że mam niski progesteron więc chciałabym dostać duphaston czy coś ale czuję, że mi nic nie wypisze bo jeszcze jestem przed badaniem proga (idę za tydzień aby być 7dpo).
reklama
Lovi23
Chyba cykl bezowulacyjny po prostu.Są wyniki.
TSH 0,755
Progesteron 8.30
Beta <1.20
Albo dopiero jesteś kilka dni po owulacji. Nie wiem.
Do ginekologa musisz pójść z wynikami
Ostatnia edycja: