reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
No ciężko tak dostosować, to moze lepiej po pracy jak w domku się je obiad czy kolacje ? Bo raczej nie ma specjalnych zastrzeżeń co do pory dnia w której trzeba przyjmować dane witaminy ;)
Ech po pracy to ja na bank zapomnę :) No nic będę kombinować ale obstawiam, że ten Salfazin jest odpowiedzialny za te dzisiejsze sensacje, a jego nie będę brać codziennie to może jakos przetrwam :)

A to wredne te nasze ciotki [emoji1]
U mnie dzisiaj pogoda piękna ,dobra na spacery , a tu babo siedź do 21...

Oby ostatnie [emoji173] były owocne i za 2 tygodnie były pozytywne wieści.. Teraz pewnie będzie Ci się dłużyć ... Ale zobaczysz zleci
Dzięki :) jakoś zleci tylko ciężko całkiem nie myśleć..

Będziemy razem czekać na @ ;P musimy sobie jakiś pochłaniacz czasu wyszukać ;p
Ja mam mnóstwo zajęć ale jednak się dluzy :p

Udało mi się w końcu dorwac termometr owulacyjny. Mam 6dc, myślicie że jest sens mierzyć tempke już od jutra? Poczatek będzie ucięty, ale do owulki jeszcze trochę czasu jest...
@Azulka powiedz o tej tarczycy jak będzie coś nie teges, trzymam kciuki!

Udało mi się w końcu dorwac termometr owulacyjny. Mam 6dc, myślicie że jest sens mierzyć tempke już od jutra? Poczatek będzie ucięty, ale do owulki jeszcze trochę czasu jest...
@Azulka powiedz o tej tarczycy jak będzie coś nie teges, trzymam kciuki!
Możesz mierzyć temperatura skacze przed owu to uchwycisz

reklama
Do góry